Ποσειδών- Ρόδος (Ζωντανά από fmtop.gr και TOP FM)

Συντονιστείτε σήμερα στις 14.30 στον TOP FM για να ακούσετε ζωντανά το ματς Ποσειδών- Ρόδος από το Φαφάλειο γήπεδο Χίου στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω του fmtop.gr για την ζωντανή εξέλιξη της αναμέτρησης.

Στην Χίο θα βρίσκονται οι Γιάννης Κουμέντος και Δημήτρης Δραγάτης για την μετάδοση του αγώνα και το ρεπορτάζ, ενώ από το στούντιο στην Ρόδο θα συντονίζει ο Παύλος Ντοουκόπιλ.

Φαφάλειο γήπεδο Χίου (14.30): Ποσειδών ΕΦΚ- Ρόδος 0-4 (τελικό αποτέλεσμα) 

Διαιτησία: Σταθόπουλος, Δημόπουλος, Σαββόγλου (Δυτικής Αττικής)

Παρατηρητής διαιτησίας: Αγαδάκος (Πειραιά)

7′ ΓΚΟΛ Η Ρόδος σκοράρει με σουτ του Γιώργου Δελαπόρτα!

21′ Δοκάρι για τη Ρόδο. Μετά από κόρνερ του Δελαπόρτα, ο Αρχοντούλης “σημάδεψε” με κεφαλιά το οριζόντιο της εστίας του Ποσειδώνα.

45′ ΓΚΟΛ Η Ρόδος διπλασιάζει τα τέρματά της με τη λήξη του ημιχρόνου! Μετά από σέντρα του Παυλίδη, ο Ρούσσης “έγραψε” το 0-2 με κεφαλιά!

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, Ποσειδών Καρδαμύλων-Ρόδος 0-2.

85′ ΓΚΟΛ Η Ρόδος “καθαρίζει” οριστικά τη νίκη! Μετά από ασίστ του Αμανατίδη, ο Δελαπόρτας έκανε το 0-3, με υπέροχο πλασέ!

90′ ΓΚΟλ Η Ρόδος δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της! Μετά από θαυμάσια συνεργασία του Αρχοντούλη με το Δελαπόρτα, ο Παυλίδης έκανε με ψύχραιμο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή το 0-4!

Λήξη αγώνα. Ιδανικά ξεκίνησε η Ρόδος τις υποχρεώσεις της στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Οι συνθέσεις:

Ποσειδών Καρδαμύλων

 Μπάχας, Παπαλάνης, Νιάκας (84′ Λοΐζος), Μπακογιώργης, Γιοβανάκης, Μελέκος, Μενιτζάνης, Σταματελόπουλος, Λακούνας (69′ Πελαντής), Βελλίδης (81′ Ντεμίρης), Γκουδάκης

Ρόδος

Κεφάλας, Καντιμοίρης, Ορφανίδης, Ιμεραλιλάι (65′ Αμανατίδης), Καλημέρης, Ρούσσης, Δελαπόρτας, Τζιβίλογλου (65′ Αξιώτης), Γκόγκας (81′ Θεοδοσίου), Αρχοντούλης, Παυλίδης