Στον Αρχάγγελο για φιλικό οι παλαίμαχοι του Άρη Θεσσαλονίκης

Ο θεός του πολέμου» εις διπλούν στον Αρχάγγελο και μάλιστα για ιερό σκοπό!
Το Σάββατο 21 Μαΐου 2016, σε επίπεδο Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, θα δώσουν φιλική αναμέτρηση οι παίκτες του Άρη Αρχαγγέλου και του Άρη Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου, με την στήριξη της ΕΠΣΔ και στόχο έχει να συγκεντρώσει έσοδα για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα, για την αγορά ενός απινιδωτή-καρδιογράφου για το Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου.
Το ματς θα ξεκινήσει στο γήπεδο Αρχαγγέλου στις 6μ.μ., ενώ μια ώρα νωρίτερα, στις 5μ.μ., θα γίνει φιλικό ανάμεσα στους παμπαίδες του Ταξιάρχη Αρχαγγέλου και του Απόλλωνα Καλυθιών.
Στη διοργάνωση συμμετέχουν, η Δημοτική Κοινότητα Αρχαγγέλου, ο Άρης Αρχαγγέλου, ο Ταξιάρχης Αρχαγγέλου, οι Άγιοι Θεόδωροι, ο Α.Σ Αυτοάμυνα Αρχαγγέλου, ο Σύλλογος Προστασίας Μικρόσωμου Αλόγου «Ο Φαέθων» και ο Πολιτιστικός Σύλλογο Αρχαγγέλου «Ο Αίθωνας».
-Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει βράβευση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη Αρχαγγέλου του 1970 και του τότε προπονητή της κ. Γιώργου Καραδήμα.