Το τριήμερο 10-12 Ιουνίου το final-4 στο Βενετόκλειο

Από 10 έως 12 Ιουνίου θα διεξαχθεί οριστικά το φάιναλ-φορ στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο στη Ρόδο, κατόπιν απόφασης της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. Το τριήμερο αυτό η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπάει δυνατά στο «Βενετόκλειο» και το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί εφόσον οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές με τη διεξαγωγή της κανονικής περιόδου και των αγώνων μπαράζ. Η μόνη σίγουρη συμμετοχή αυτή τη στιγμή είναι του Άρη, που εξασφάλισε την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση του στην τελική φάση από τον όμιλο βορρά.
ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΪΟΥ
Την προσεχή Τετάρτη 25 Μαΐου στο «Βενετόκλειο» και συγκεκριμένα στις 11:00 πρόκειται να γίνει αγώνας επίδειξης με τους αθλητές της ομάδας μας και με την παρουσία των δημοτικών σχολείων της Ρόδου. Ο αγώνας γίνεται με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και θα διεξαχθεί για ιερό σκοπό. Συγκεκριμένα οι μαθητές των δημοτικών σχολείων και οι γονείς τους θα συγκεντρώσουν στο «Βενετόκλειο», τρόφιμα τα οποία θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ρόδου. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τη σειρά της θα αναλάβει το κόστος για την αγορά δύο αγωνιστικών αμαξιδίων, τα οποία και θα δοθούν στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Το πρωινό της Τετάρτης το «Βενετόκλειο» αναμένεται να γεμίσει από μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων της Ρόδου και οι αθλητές μας είναι αποφασισμένοι να διδάξουν τα μυστικά του αθλήματος σε όλα τα παιδιά. Για λογαριασμό του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, όλη την προετοιμασία του αγώνα επίδειξης έχει αναλάβει ο κ. Μανώλης Λουκάς, του οποίου η προσφορά και το έργο στην ομάδα μας είναι ιδιαίτερα σημαντική.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ «ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ»
Πριν τον αγώνα επίδειξης προέχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Βενετόκλειο», το προσεχές Σάββατο. Η ομάδα μας υποδέχεται στις 19:00 τον Π.Α.Σ.Κ.Α., στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής για τον όμιλο νότου. Ο Γ.Σ.Δ. θέλει τη νίκη στα παιχνίδια με τον Π.Α.Σ.Κ.Α. και το Μαρούσι, προκειμένου να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση του στο φάιναλ-φορ, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από 10 έως 12 Ιουνίου. Η διοίκηση, οι αθλητές και ο προπονητής μας Γιάννης Τσακίρης περιμένουν το φίλαθλο κόσμο στο «Βενετόκλειο» το Σάββατο στις 19:00. Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και η ομάδα μας έχει πραγματικά ανάγκη τον έκτο παίκτη της… ΕΣΑΣ!