Μεγάλη ανταπόκριση στην Γ.Σ. του Φοίβου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 19.30 στο πνευματικό κέντρο Κρεμαστής όπως είχε προγραμματισθεί η Γενική Συνέλευση του Φοίβου στην οποία παραβρέθηκε μεγάλος αριθμός των μελών του συλλόγου. Αρχικά ορίσθηκε από την Συνέλευση ο πρόεδρος της ΓΣ που ήταν ο κ. Τάσος Στεργενάκης, ενώ γραμματέας ήταν ο κ. Γιάννης Βόλας.
Αρχικά αναγνώσθηκε ο Διοικητικός απολογισμός τον οποίο πραγματοποίησε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Σμαραγδιός.
Τον οικονομικό απολογισμό ανέγνωσε ο αντιπρόεδρος της ομάδας Φώτης Στεργενάκης. Οι Διοικούντες πρέπει να σημειωθεί, πώς δέχτηκαν και απάντησαν σε όσες ερωτήσεις τους υποβλήθηκαν από τους παρευρισκομένους και αφορούσαν κυρίως οικονομικής φύσεως θέματα.
Στην Γενική Συνέλευση ανακοινώθηκε η διεύρυνση του Διοικητικού Συμβουλίου και των επιτροπών του με εκλεγέντες πλέον τους εξής:
-Γιώργο Σμαραγδιό
-Φώτη Στεργενάκη
-Θανάση Καραμανλή
-Πέτρο Λεριά
-Φώτη Μούκα
-Αντώνη Μαμαλίγκα
-Πανούση Γαληνό
-Στέλιο Κοκιαντώνη
-Μιχάλη Βασιλαρά
-Δημήτρη Μουσέλη
-Γιώργο Κουσκούση
-Νικήτα Κουσκούση
-Ραφαήλ Κουδούνη
-Μανώλη Τσουβαλά
-Άκη Ζαννακη
-Γιάννη Σταματίου
-Γιώργο Τεχνίτη
-Και Μάρκο Μερκούρη
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Μανώλης Πελεκάνος
Χριστόφορος Μιχαήλ
Μιχαήλ Σμαραγδιός
Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το Σώμα της Διοίκησης αλλά και των Επιτροπών που έχουν κοινό γνώμονα την τοποθέτηση σταθερών βάσεων στον σύλλογο, την αξιοποίηση και ανάδειξη ταλέντων μέσα από τις Ακαδημίες –και είναι πάρα πολλά-αλλά και την δημιουργία μιας ομάδας ανταγωνιστικής που θα προσφέρει θέαμα στον κόσμο που θα πηγαίνει στο γήπεδο να παρακολουθήσει τους αγώνες της.
Απομένει η συγκρότηση σε Σώμα και το ξεκίνημα της δουλειάς απ όλους με σκοπό ο Φοίβος να ξαναγίνει μεγάλος, υποστηριζόμενος από δικές του δυνάμεις.