Πλησιάζει στο final-4 ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Ένα βήμα πριν από την απευθείας πρόκριση του στο φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι βρίσκεται ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος κέρδισε τον Π.Α.Σ.Κ.Α. με 67-44, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου στο μπάσκετ με καρότσι. Η πρώτη θέση και η απευθείας πρόκριση στην τελική φάση της Ρόδου (10-12 Ιουνίου) θα κριθεί το προσεχές Σάββατο στο εντός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι, με το οποίο η ομάδα μας συγκατοικεί στην κορυφή. Συγκεκριμένα η νικήτρια ομάδα θα περάσει απευθείας στο φάιναλ-φορ, ενώ η ηττημένη θα δώσει εντός έδρας αγώνα μπαράζ με τον τρίτο από τον όμιλο βορρά.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 17-8, 38-16(ημ.), 48-27, 67-44
Διαιτητές: Μπίκας- Ξανθός
Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Τσακίρης): Λουκάς, Μιχαήλου 6, Χαμαντί 12, Χατζηδημητρίου 14, Κοντογιάννης 2, Παππάς 17, Στυλιανακάκης 2, Μαρτσάκης 12, Χατζηκαντής 2.
Π.Α.Σ.Κ.Α. (Χρόνης): Μυρωνάκης, Τσούμας 2, Χατζηαργυρίου 5, Ακουμιανάκης 2, Γκοτζαράι 6, Κουνιάς 2, Μακρής 27.
Ο Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Η διοίκηση του συλλόγου, οι αθλητές και ο προπονητής ευχαριστούν θερμά το φίλαθλο κόσμο που για μία ακόμη φορά έδωσε δυναμικό «παρών» στο «Βενετόκλειο» και αποτέλεσε τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια μας για τη νίκη. Η παρουσία του κόσμου μας έστειλε ένα δυνατό μήνυμα, ότι τόσο στο μεγάλο ντέρμπι πρόκρισης με το Μαρούσι (το προσεχές Σάββατο) όσο και στο φάιναλ-φορ, το «Βενετόκλειο» θα γεμίσει ασφυκτικά.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ
Πριν από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με το Μαρούσι, υπάρχει μία ακόμη εκδήλωση για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Την προσεχή Τετάρτη στις 11:00 στο «Βενετόκλειο» θα γίνει αγώνας επίδειξης με την παρουσία μαθητών και μαθητριών από τα δημοτικά σχολεία της Ρόδου. Πρόκειται για μία συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που θα έχει μάλιστα και ιερό σκοπό. Καλούνται οι μαθητές και φυσικά οι γονείς τους να συγκεντρώσουν τρόφιμα στο «Βενετόκλειο», τα οποία θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο για να μοιραστούν σε άπορους συμπολίτες μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενώνουμε τις δυνάμεις μας και αποδεικνύουμε πάνω απ’ όλα ότι ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει χαρά και χαμόγελα σε όλο τον κόσμο. Την προσεχή Τετάρτη το «Βενετόκλειο» θα γεμίσει με παιδικά χαμόγελα και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αθλητές της ομάδας μας σ’ ένα σπουδαίο αγώνα επίδειξης.