Έτοιμη η αφίσα του final-4

Με πολύ κόπο και μεράκι και εναρμονισμένη πλήρως στο κλίμα των ημερών, οι διοργανωτές του φάιναλ-φορ στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο ετοίμασαν την αφίσα του τουρνουά, η οποία σε λίγες μέρες θα βρίσκεται παντού σε όλο το νησί. Πρόκειται για τη συνδιοργάνωση της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ., της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου, του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από 10 έως 12 Ιουνίου στο «Βενετόκλειο». Στο πάνω μέρος της αφίσας βρίσκονται τα λογότυπα των συνδιοργανωτών και στη συνέχεια χρήσιμες πληροφορίες αλλά και η ημερομηνία της τελετής έναρξης της διοργάνωσης. Τη ζωγραφιά που χρησιμοποιήθηκε στην αφίσα έκανε η μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού (5ο δημοτικό σχολείο Ρόδου) Άντζελα Κανάτση και αυτή επιλέχθηκε από τους διοργανωτές. Παράλληλα ετοιμάζονται τα φυλλάδια, οι προσκλήσεις και τα μπλουζάκια για τη μεγάλη διοργάνωση, που αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο στο «Βενετόκλειο».
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ
Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος από την πρώτη στιγμή θέλει να μετατρέψει το φάιναλ-φορ της Ρόδου σε μία μεγάλη γιορτή για το μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο. Η ομάδα μας τον τελευταίο καιρό έχει πλησιάσει και θέλει να φέρει στο νησί ως επίσημους προσκεκλημένους, ανθρώπους που έχουν γράψει τη δική τους «χρυσή» σελίδα στο ελληνικό αλλά και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ήδη έχουν γίνει επαφές με το Νίκο Γκάλη, τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον Γιάννη Ιωαννίδη, τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, το Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Βασίλη Σπανούλη, προκειμένου να γίνει γνωστό αν κάποιος ή κάποιοι απ’ αυτούς μπορέσουν να έρθουν στη Ρόδο για την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.
ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΣΤΟ ΦΑΙΝΑΛ-ΦΟΡ
Το Μαρούσι έγινε η τρίτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για το φάιναλ-φορ της Ρόδου (10 έως 12 Ιουνίου). Κι αυτό γιατί η Ίριδα Καβάλας παραιτήθηκε από τον αγώνα μπαράζ στην Αθήνα και ως εκ τούτου, η ομάδα των βορείων προαστίων προκρίθηκε και θα κάνει παρέα στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος και τον Άρη. Το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο της πρόκρισης θα το πάρει ο νικητής του αυριανού αγώνα Μέγας Αλέξανδρος- Άτλας Αθηνών (18:30).

final4_afisa