Φιλικά με την Ροβανιέμι ο Διαγόρας

Στο πλαίσιο των διεθνών του συνεργασιών ο Γ.Σ. Διαγόρας θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια μπάσκετ στην έδρα του στις 24 Ιουνίου 2016, με τον Φινλανδικό σύλλογο Rovaniemen NMKY. Το ένα παιχνίδι θα γίνει σε επίπεδο Κορασίδων (2001-2002) και το άλλο θα είναι της κατηγορίας Παγκορασίδων (2003-2004). Τα «φιλικά» θα διεξαχθούν από τις 4μ.μ. έως τις 7μ.μ.
Δύο ημέρες νωρίτερα, στις 22 Ιουνίου 2016, όλες οι ομάδες θα κάνουν από κοινού προπονήσεις, από τις 4μ.μ. έως και τις 6μ.μ. Οι φινλανδικές ομάδες αναζήτησαν τις κορυφαίες ομάδες της Ρόδου σε επίπεδο Κορασίδων και Παγκορασίδων και βρήκαν τις ομάδες του Γ.Σ. Διαγόρας, που μόνιμα πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια, με επιτυχίες σε επίπεδο πρωταθλητισμού.
«Είναι τιμή για το ιστορικό μας σωματείο, να καταφέρνει να ξεπερνά τα σύνορα της χώρας. Για τα κορίτσια μου θα είναι μια μοναδική εμπειρία. Αν τώρα καταφέρουμε να αποδεχτούμε και την ανάλογη πρόταση πηγαίνοντας στο εξωτερικό, τι άλλο πιο καλό…», δήλωσε ο προπονητής των κοριτσιών του Γ.Σ. Διαγόρας κ. Στέλιος Κωνσταντινίδης.