Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει πλέον για την έναρξη του φάιναλ-φορ στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, αφού την προσεχή Παρασκευή στις 17:00 θα γίνει η τελετή έναρξης της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος στο «Βενετόκλειο», την οποία διοργανώνουν η Ο.Σ.Ε.Κ.Κ., η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου, ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Σέργιος Αϊβάζης και ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου απηύθυναν τους δικούς τους χαιρετισμούς εν όψει της πρεμιέρας.
ΣΕΡΓΙΟΣ ΑΪΒΑΖΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ο.Π.Α.Ρ.)
«Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) καλωσορίζει για πρώτη φορά στη Ρόδο το Final Four Πρωταθλήματος Μπάσκετ με αμαξίδιο. Οι προσπάθειες που καταβάλουν όλα αυτά τα χρόνια τα χρυσά παιδιά της ομάδας Γ.Σ. Δωδεκάνησος απέδωσαν καρπούς και χάρη σε αυτούς η Ρόδος έχει την χαρά να φιλοξενεί μία τόσο σημαντική και μεγάλη διοργάνωση. Το πάθος και η πίστη των ανθρώπων αυτών, που πίστεψαν ότι η δυσκολία δεν αποτελεί πρόβλημα αλλά πρόκληση, οδήγησαν σε επιτυχίες και σήμερα η ομάδα Γ.Σ. Δωδεκάνησος αποτελεί λαμπερό παράδειγμα για την κοινωνία και τα νέα παιδιά. Ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ., ως συνδιοργανωτής θα είναι παρών μαζί με όλους τους συμπολίτες μας στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Βενετόκλειο για να χειροκροτήσουμε τους πρωταθλητές της καρδιάς μας».
ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ)
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στο νησί μας τις αποστολές όλων των ομάδων και την Ομοσπονδία στο μπάσκετ με αμαξίδιο για μία μεγάλη γιορτή, το φάιναλ-φορ του ελληνικού πρωταθλήματος. Η οικογένεια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενη, διότι η τελική φάση του ελληνικού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο «Βενετόκλειο» από 10 έως 12 Ιουνίου. Οι προσπάθειες των παιδιών επί σειρά ετών αποτελούν οδηγό και φάρο για όλους μας, ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αγαπημένη ομάδα όλων των Δωδεκανήσιων. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη σημαντική στήριξη της, καθώς επίσης το Δήμο Ροδίων, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και την Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. Η Ρόδος είναι έτοιμη να υποδεχθεί τη μεγάλη γιορτή στο μπάσκετ με αμαξίδιο και εύχομαι ο κόσμος να έρθει στο «Βενετόκλειο» και να παρακολουθήσει τις αξιέπαινες προσπάθειες και των τεσσάρων ομάδων. Το θέαμα θα είναι εξαιρετικό και για τρεις ημέρες το «Βενετόκλειο» θα αποτελέσει πόλο έλξης για το αγαπημένο μας άθλημα».