Ανακοίνωση του Ακουσίλαου για το επεισοδιακό τουρνουά

Ο Α. Σ ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ ΦΑΝΩΝ με αφορμή την χθεσινή διακοπή στο παιδικό τουρνουά που διοργανώνουμε για 3η συνεχόμενη χρονιά και κατά γενική ομολογία είναι από τα καλύτερα προσφέροντας ποδοσφαιρικές και μόνο συγκινήσεις στους μικρούς ποδοσφαιριστές και γονείς, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Οι συμπεριφορές γονιών «οπαδών», που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η νίκη μη υπολογίζοντας ότι παίζουν μικρά παιδιά, βρίζοντας διαιτητές, μικρά παιδιά, και άλλες συμπεριφορές τέτοιου είδους, που συναντώται κατά καιρούς σε παιδικά πρωταθλήμτα, πρεέπι να απομονωθούν και να καταδικάζονται.
Εμείς σαν ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ δεν θα επιτρέψουμε ξανά τέτοιες συμπεριφορές στο γήπεδο μας, που αμαυρώνουν ένα τουρνουά που στήνεται με πολύ κόπο χρόνο και χρήμα. Και στο τέλος την πληρώνουν τα μικρά παιδιά.
Γι αυτό το λόγο καλούμαι όλες τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ της Ρόδου, να απομωνόσουν ανάλογες συμπεριφορές, δίνοντας βάση στο ευ αγωνίζεσθαι..δεν είναι αυτοσκοπός η νίκη!!!οι διαιτητές όπως όλοι μας κάνουμε λάθη….
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν ρίχνουμε καμμία ευθύνη σε καμμία ομάδα, προπονητή που αγωνίστηκαν στο τουρνουά μας. Το φαινόμενο είναι γενικό.
Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι αγώνες του παιδικού στις 17,18 και 19 Ιουνιόυ θα διεξαχθούν κανονικά και καλούμε όλους τους γονείς που θέλουν να χειροκροτήσουν τους μικρούς ποδοσφαιριστές να κατακλύσουν το γήπεδο μας, δίνοντας μία ηχηρή απάντηση, το πώς πρέπει να χαιρόμαστε ένα αθλητικό γεγονός μικρών παιδιών