Συνεχίζει στον πάγκο του Ιάλυσου ο Σάββενας

Με τον Γιώργο Σάββενα στο τιμόνι θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο Ιάλυσος, καθώς ο νεαρός τεχνικός έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες των τοξοβόλων.

Ο Σάββενας τα πήγε εξαιρετικά την περασμένη χρονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και στο κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, όταν κλήθηκε να αναλάβει ως πρώτος προπονητής και γι’ αυτό τον λόγο οι ερυθροκίτρινοι τον εμπιστεύονται και πιστεύουν στις δυνατότητες τους.

Αναλυτικά:

O ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Σάββενα Γιώργο. Μετά από συνάντηση της επιτροπής μεταγραφών με τον κ. Σάββενα και αφού συμφωνήθηκαν το πλάνο και οι στόχοι για τη νεα σεζόν έδωσαν τα χέρια. Παράλληλα τις υπηρεσίες του από τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων θα συνεχίσει να προσφέρει ο κ. Μουστάκας Διαγόρας ενώ το τεχνικό τιμ συμπληρώνει ο έμπειρος γυμναστής κ. Βασιλειάδης Μανώλης ο οποίος αποτελεί και τη νέα προσθήκη που θα δώσει την ώθηση στην ομάδα μας.

Αντίθετα, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Παναγιώτης Μαθιός μετά από δύο χρόνια παρουσίας στους τοξοβόλους, όπου φόρτωσε με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.