Με τη φανέλα της μικτής επιλέκτων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου ο Γιώργος Καραγκούνης

Το Γιώργο Καραγκούνη αγωνιζόμενο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλαθλοι,το Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016 και ώρα 18:30, στο «Οικονομίδειο» στάδιο Ιαλυσού ανάμεσα στην Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και τη μικτή επιλέκτων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου . Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 στηρίζει ενεργά την προσπάθεια να συγκεντρωθούν τρόφιμα και σχολικά είδη για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και στο αυριανό φιλικό θα αγωνιστεί με τη φανέλα της μικτής επιλέκτων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου

2

Από τον Ενωσιακό Προπονητή κ. Θεοδώρου καλούνται οι κάτωθι ποδοσφαιριστές:

ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΕΡΟΙΑ
ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΕΝΤΑΥΡΑΚΗΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΜΑΚΡΥΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΡΟΔΟΣ
ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗ
ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΟΔΟΣ
ΚΟΡΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΓΑΝΩΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΚΑΛΛΙΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΛΙΒΙΣΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗ
ΑΥΓΕΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
ΠΑΦΙΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΟΔΟΣ
ΦΡΑΓΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΒΙΣΒΙΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΖΟΥΡΟΥΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ
ΓΕΩΡΓΑΛΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ
ΖΩΑΝΝΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ ΡΟΔΟΣ

Όλοι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές πρέπει να βρίσκονται στο «Οικονομίδειο» γήπεδο Ιαλυσού στις 17:15 έχοντας μαζί τους ποδοσφαιρικά παπούτσια και επικαλαμίδες. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο της Ένωσης 2241026788 καθώς και  στον κ. Αδαμάκη υπεύθυνο της Ομάδας.

Οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, μπορούν να προσφέρουν μέσω της συγκέντρωσης τροφίμων και σχολικών ειδών, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η φιλική αναμέτρηση, τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣΔ, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ροδίων-ΔΟΠΑΡ.

Την ίδια ημέρα και πριν τον φιλανθρωπικό αγώνα και ώρα 17:00, θα  διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΡΟΔΟΥ- ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ ΚΩ, Πρωταθλήτριες Ομάδες Ομίλων, Ρόδου και Βορείου Συγκροτήματος (ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016). Στο τέλος αυτού του αγώνα θα πραγματοποιηθεί απονομή Κυπέλλου και Μεταλλείων στις δύο Ομάδες για την κατάκτηση του Εφηβικού Πρωταθλήματος.

Θα ακολουθήσει επίσης, η απονομή Κυπέλλου και Μεταλλείων που έχουν αποσταλεί από την ΕΠΟ, στη Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου «ΑΣΤΙΡ» για την κατάκτηση της Πρώτης Θέσης στον 8ο Όμιλο της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών και για την άνοδο τους στην Β’ Κατηγορία. Όπως επίσης και το Κύπελλο Ήθους για την περίοδο 2015-2016 θα απονεμηθεί,  στην Ομάδα «ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ».