Σήκωσαν… μανίκια και βρίσκονται κοντά σε προπονητή στην Μαλώνα

Οι διοικούντες του Αγίου Γεωργίου σε συνάντηση που είχαν πριν δύο μέρες ξεκίνησαν να… καταστρώνουν τα πλάνα τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και πρώτος στόχος είναι η εύρεση του νέου προπονητή.

Όπως γράψαμε, ο Μιχάλης Κουτσουμπάρης αποτελεί παρελθόν από τους κιτρινόμαυρους, καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αποφάσισε να μην συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Μάλιστα οι δύο πλευρές “χώρισαν” σε εξαιρετικό κλίμα και γι’ αυτό τον λόγο οι Μαλωνίτες ευχαριστούν τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας του για την συνεργασία και του εύχονται καλή συνέχεια.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Κουτσουμπάρη, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν καταλήξει σε ορισμένες περιπτώσεις προπονητών και μάλιστα ξεχώρισαν τον εκλεκτό, με τον οποίο βρίσκονται σε συζητήσεις.

Το όνομα του θα γίνει γνωστό τις προσεχείς ημέρες, εφ’ όσον υπάρξει οριστική συμφωνία, κάτι το οποίο είναι και το πιο πιθανόν.

Μόλις ολοκληρωθεί το θέμα του προπονητή, αμέσως θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές για τις ανανεώσεις και εν συνεχεία με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.