Εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα σε ΠΣΠΠ και ΕΠΣΔ

Μέσα σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιουνίου η συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου του Πανδωδεκανησιακού Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου με την διοίκηση της ΕΠΣΔ στα γραφεία της ένωσης. Το δ.σ του ΠΣΠΠ με επικεφαλής τον πρόεδρο Ηλία Λοϊζο και τα μέλη Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, Σπύρο Αγγελόπουλο, Γιάννη Κουμέντο, Σπύρο Αρβανιτάκη και Μιχάλη Χαρίτο, μετέβησαν στα γραφεία της ΕΠΣΔ και κατέθεσαν εγγράφως τις προτάσεις του συνδέσμου και στην συνέχεια έγινε μια γενική συζήτηση για την συνέχιση της άριστης συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ της ένωσης και του συνδέσμου. Ο πρόεδρος και τα μέλη του δ.σ της ΕΠΣΔ υιοθέτησαν και αποδέχτηκαν τις προτάσεις του ΠΣΠΠ ενώ θα υπάρχει στενή συνεργασία και σε άλλους τομείς, με κοινό στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μας σε όλα τα επίπεδα αρχης γενομένης από τις υποδομές. Η διοίκηση του συνδέσμου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την στάση του προέδρου Παναγιώτη Διακοφώτη και των μελών της Ένωσης που αφορά την εφαρμογή και τήρηση των κανονισμών για τους προπονητές κάθε βαθμίδας.
Αναλυτικά οι προτάσεις που κατατέθηκαν είναι οι εξής:

1. Πιστεύουμε ότι η πλήρης και πιστή εφαρμογή του Κανονισμού Προπονητών της ΕΠΟ του 2015 σας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους( πρόσληψη προπονητών σε όλες τις κατηγορίες και τις υποδομές).

2. Θέτουμε στην διάθεση σας τους εκπροσώπους του συνδέσμου μας για την Επιτροπή Καλλιέργειας, την Τεχνική Επιτροπή και την Επιτροπή Πρωταθλήματος, γιατί θεωρούμε πως θα είναι χέρι βοηθείας σε θέματα υποδομών για την λειτουργία των επιτροπών.

3. Να χορηγηθούν στα μέλη του Δ.Σ. κάρτες ελευθέρας εισόδου για την παρακολούθηση αγώνων όλων των κατηγοριών, ώστε να υπάρχει καλύτερος έλεγχος των μελών μας σε ότι αφορά τον πειθαρχικό τομέα.

4. Η χορήγηση πιστοποίησης ταυτότητας για την τεχνική περιοχή (αγωνιστικό χώρο) πρέπει να ελέγχεται αυστηρά από την ΕΠΣΔ και τον ΠΣΠΠ. Άτομα που δεν είναι διπλωματούχοι προπονητές, υποχρεούνται να προσκομίζουν στην ένωση την απόδειξη πληρωμής του παραβόλου για την σχολή που θα παρακολουθήσουν, και θα ισχύει για μια φορά.

5. Προτείνουμε την δημιουργία ηλεκτρονικού μητρώου διπλωματούχων προπονητών στα πρότυπα της ΕΠΟ για καλύτερη ενημέρωση και έλεγχο όλων.