Παραμονή Παπαδόπουλου και επιστροφή Χατζηφούντα στον Ιάλυσο

Τον Κλεάνθη Παπαδόπουλο κατάφερε να διατηρήσει στο ρόστερ του ο Ιάλυσου που παράλληλα ενισχύθηκε και με την απόκτηση του Μανώλη Χατζηφούντα, ο οποίος επιστρέφει στο Οικονομίδειο.

Ο Παπαδόπουλος που “μετακόμισε” εκ νέου στο νησί μας (έχει αγωνιστεί και παλαιότερα στον Διαγόρα) για λογαριασμό των τοξοβόλων το περασμένο Ιανουάριο, κατάφερε να πάρει θέση βασικού κάτω από τα γκολπόστ και έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Παρά το γεγονός πως τον άλλοτε γκολκίπερ της Παναχαϊκής “ζαχάρωναν” δύο ομάδες της Β’ Εθνικής, εκείνος επέλεξε να απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης συνεργασίας των ερυθροκίτρινων και έτσι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του νησιού μας.

Μάλιστα μίλησε και στο σάιτ matchaxaias.gr της γενέτειρας του (Πάτρα) και τόνισε τα ακόλουθα «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον Ιάλυσο. Οι συνθήκες για κάθε ποδοσφαιριστή είναι πολύ καλές. Εύχομαι φέτος να πάμε ακόμα καλύτερα”.

Παράλληλα στον Ιάλυσο πραγματοποιήθηκε η επιστροφή του Μανώλη Χατζηφούντα που “ψήνονταν” τις τελευταίες ημέρες.

Ο έμπειρος επιθετικός μετά την περσινή του παρουσία στον Διαγόρα, δεν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στον ΑΟ Δικαίου (αρχικά είχε συμφωνήσει με τους Κώους), αλλά στους τοξοβόλους που τον προσέγγισαν για την επιστροφή (έπειτα από μια αγωνιστική σεζόν) και δέχθηκαν την θετικά απάντηση του ικανού γκολτζή.

Οπότε οι Τριαντενοί κατάφεραν μέσα σε μία ημέρα να διατηρήσουν τον “κέρβερο” τους κάτω από τα δοκάρια και παράλληλα να αποκτήσουν έναν επιθετικό που γνωρίζει καλά την ομάδα, αλλά και αρκετούς τρόπους για να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.