Συλλυπητήρια Ρόδου, Διαγόρα και Ιάλυσου για Τανίδη

Οι διοικήσεις Ρόδου, Διαγόρα και Ιάλυσου εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιώργου Τανίδη.

Αναλυτικά:

“Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΡΟΔΟΣ ΘΡΗΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΑΝΙΔΗ. ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΡΟΔΙΤΙΚΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και της Ρόδου Γιώργου Τανίδη, για το χαμό του και το κενό που άφησε στην τοπική μας κοινωνία.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΑΝΙΔΗ. Ο Γιώργος Τανίδης ήταν προπονητής της ομάδας μας τη περίοδο 1992-93 στη Δ εθνική και βοήθησε τα μέγιστα για την άνοδο στη Γ εθνική κατηγορία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

Το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Ορφέα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Παναγιώτη Τανίδη και τον αδελφό του Γιάννη, για τον χαμό του αγαπημένου τους πατέρα Γιώργου Τανίδη. Ενός ανθρώπου που πρόσφερε τα μέγιστα στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αλησμόνητος»