Ανακοίνωσε Γούλα, “κράτησε” Καρπαθάκη- Φλεβάρη ο Ιάλυσος

Μία σημαντική προσθήκη και δύο εξίσου σημαντικές παραμονές ποδοσφαιριστές για τον Ιάλυσο. Οι τοξοβόλοι κατάφεραν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Γιάννη Καρπαθάκη και Ραφαήλ Φλεβάρη, ενώ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γούλα που μέχρι πρόσφατα φορούσε την φανέλα της Επισκοπής.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Γούλα. Ο Γιώργος έχει γεννηθεί στην Ξάνθη στις 8/7/94 και έπαιξε ποδόσφαιρο στην ομώνυμη ομάδα της Κ20. Πέρυσι ήταν αντίπαλος της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής με την ομάδα της Επισκοπής ενώ σημείωσε και το γκολ με το οποίο είχε προηγηθεί η επισκοπή στο Οικονομίδειο. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ.

Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ και ΡΑΦΑΗΛ ΦΛΕΒΑΡΗ. Ο Γιάννης και ο Ραφαήλ είναι από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στο νησί μας και φιλοδοξούμε το μέλλον της ομάδας μας να στηριχθεί στις ικανότητες τους. Η διοίκηση κάνοντας πράξη τις αρχικές της δεσμεύσεις, για μια ομάδα με όσο το δυνατόν περισσότερους Ροδίτες ποδοσφαιριστές, αποφάσισε να ανανεώσει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο τους