Πήρε Μεμά και “κράτησε” Πανόπουλο η Δόξα

Το “πρώτο κανόνι” της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων κράτησε η Δόξα Καρδάμαινας και για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας αφού οι πρωταθλητές ανανεώσαν την συνεργασίας με τον Βαγγέλη Πανόπουλο ο οποίος θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του συλλόγου και στα “σαλόνια” του τοπικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Ο Α.Σ Δόξα Καρδάμαινας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Πανόπουλο. Μετά από 1.5 χρόνο στον σύλλογο ο Βαγγέλης έχει δεθεί με τον σύλλογο και τον κόσμο, καταφέρνοντας μάλιστα να κερδίσει μαζί του και την άνοδο στην Α’ κατηγορία σαν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Είμαστε χαρούμενοι που θα παραμείνει στην οικογένεια μας και αυτήν την χρονιά”.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Πανόπουλο η Δόξα Καρδάμαινας ανακοίνωσε και την πρώτη της μεταγραφή αφού συμφώνησε με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό Άντζελο Μέμα που αγωνιζόταν μέχρι και πριν ένα εξάμηνο στον Ανταγόρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

“Ο Α.Σ ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ ανακοινώνει την συμφωνία του με τον 24χρονο μέσο Άντζελο Μέμα και τον καλωσορίζει στη “μελανόλευκη” οικογένεια”.