“Χτυπήματα” σ’ όλα τα… μέτωπα από Ιάλυσο: Ανακοίνωσε Λερογιάννη- Διακουράκη, ανανέωσε ο Χατζηκοσμάς

Τριπλή κίνηση από τον Ιάλυσο. Οι τοξοβόλοι ανακοίνωσαν τους Βαγγέλη Λερογιάννη και Δημήτρη Διακουράκη, ενώ θα συνεχίσει να φοράει τα ερυθροκίτρινα και ο Στέργος Χατζηκοσμάς.

Ο Λερογιάννης μετά την “θητεία” του στον Ηλυσιακό, είχε συμφωνήσει πριν από αρκετό καιρό με τους Τριαντενούς και πλέον επισημοποιήθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών, ενώ και το “φλερτ” με τον Δημήτρη Διακουράκη και τον Ιάλυσο καρποφόρησε και έτσι ο νεαρός παίκτης αφήνει τ’ Απόλλωνα για το Οικονομίδειο.

Όσον αφορά τον Χατζηκοσμά, πρόκειται για έναν παίκτη που πέρυσι πρόσφερε αρκετά, παρά το γεγονός ότι παράλληλα υπηρετούσε την πατρίδα και γι’ αυτό τον λόγο οι τοξοβόλοι τον διατήρησαν στο ρόστερ τους και στην διάθεση του Γιώργου Σάββενα εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Λερογιάννη απο τον Ηλυσιακό και Δημήτρη Διακουράκη από τον Απόλλωνα Ρόδου.

Η διοίκηση τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες”.

“Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΣΤΕΡΓΙΟ ΧΑΤΖΗΚΟΣΜΑ .

Ο Στέργιος ήρθε πέρυσι στην ομάδα μας και πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του το πρώτο μισό του πρωταθλήματος αφού στη συνέχεια παρουσιάστηκε στον Ελληνικό Στρατό.

Η διοίκηση έκρινε θετικά την παρουσία του στο διάστημα που αγωνίστηκε και αποφάσισε να ανανεώσει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του”.