Οδεύουν προς Ηρόδοτο οι Λουτριώτης- Μαθιός

Κάτοικοι Κρήτης θα γίνουν όπως όλα δείχνουν οι Τίμος Λουτριώτης και Παναγιώτης Μαθιός, κάτι που επιβεβαιώνεται από το μήνυμα που… έστειλε ο έμπειρος επιθετικός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Οι Κρητικοί ήθελαν “πακέτο” τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου και πλέον θα αγωνίζονται στα γήπεδα τους, αφήνοντας το νησί μας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Παναγιώτης Μαθιός:

Την τελευταία φορα που αφησα το νησί μου ηταν στα 13 μου οταν εφυγα για Ολυμπιακό οπου έμεινα 2 χρονια ετσι λοιπόν Μετα απο 16 χρονια αποχωρώ απο το σπίτι μου(Ροδος) με πρωταθλήματα.. αρκετα κύπελλα…διακρίσεις… πρώτος σκόρερ αρκετές φορές..πολλα γκολ και φυσικα με παρα πολλούς φιλους που εκανα μεσα στο ποδόσφαιρο και εκτός αυτού… Νομίζω το ήθος μ σαν ποδοσφαιριστής ηταν άψογο απέναντι στους διαιτητές παράγοντες προπονητές δημοσιογράφους και αν εκανα κατι που φάνηκε κάπως….σας ζήτω συγνωμη…Οσο για το θεμα που ειχα με τον Πέτρο το οποίου ζήτω συγνωμη για οτι εγινε και οσο κράτησε γιατι ειχα πει οτι ξανα παίξω δεν ξανα παίξω στον ιστορικό εγω θα ζητούσα συγνωμη γιατι στα λάθη πρεπει να ζητάμε συγνωμη και οχι να κρατάμε εγωισμό και φυσικα δεν πρεπει να κρατάμε κακίες σε αυτη την ζωη!!! Διοτι απλούστατα κάποια μερα θα φύγουμε απ αυτην την ζωη και δεν αξιζει…
Παμε λοιπόν μαζι με τον Timos Loutriotis σε μια νέα πόλη για καινούργιες εμπειρίες και για να δωσω τον καλύτερο μου εαυτο στην ομάδα την οποία θα αγωνιστώ!!!ξερω πολλοί δεν πιστεύατε οτι θα εκανα το βήμα το να φυγω αλλα θα σας ξανα διαψεύσω όλους τους επικριτές μου και σαν ποδοσφαιριστή αλλα και σαν άνθρωπο αλλα και παλι δεν θα κρατήσω κακιά γιατι δεν χωράει η ψυχή μου κακία μεσα μου!!! ποτέ!!! και για παντα!!!
Το μονο που με στεναχωρεί ειναι οτι παλι πάτε στους ξένους και δεν βλέπετε τις υποδομές γιατι το μέλλον ειναι εκει και φυσικα σε όσους πρόσφεραν στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο αλλα ετσι ειναι το ποδοσφαιρο και θα ναι παντα γενικα..
Την ομάδα δεν την ανακοινώνω γιατι μένουν τα τυπικά μονο!! και θα ηταν καλύτερο και πιο σωστο να βγάλει την ανακοίνωση η ίδια!!
Σας ευχαριστω για ολα και στο επανιδείν!! Math10s ‪#‎crete‬”