“Ποντάρει” στο… ταλέντο του ο Ιάλυσος

Πέρα από τις μεταγραφές και παραμονές έμπειρων ποδοσφαιριστών, καλό είναι οι ομάδες μας να δίνουν τόπο στα νιάτα και να ενδιαφέρονται για τα ταλέντο του νησιού μας.

Ο Ιάλυσος πιστός στο “μοντέλο” προώθησης νεαρών ποδοσφαιριστών, ανακοίνωσε την παραμονή τεσσάρων παικτών, αλλά και το “ανέβασμα” άλλων πέντε από την εφηβική ομάδα των τοξοβόλων.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ΧΡΗΣΤΟ, ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟ-ΙΩΑΝΝΗ, ΣΑΒΒΟΥΛΗ ΤΙΜΟΘΕΟ και ΤΡΕΧΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είναι από τους πλέον ταλαντούχους στο νησί μας και φιλοδοξούμε το μέλλον της ομάδας μας να στηριχθεί στις ικανότητες τους. Η διοίκηση κάνοντας πράξη τις αρχικές της δεσμεύσεις, για μια ομάδα με όσο το δυνατόν περισσότερους Ροδίτες ποδοσφαιριστές , αποφάσισε να ανανεώσει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο τους.
Παράλληλα προωθούνται από την εφηβική ομάδα του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ οι ποδοσφαιριστές ΚΕΤΣΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΡΙΦΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ, ΤΑΟΥΛΑΝ ΑΖΕΜΑΪ , ΖΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΛΑΒΕΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ