Άνθρωποι του Κολοσσού «φυγάδευσαν» τον Μπογκντάνοβιτς από την Τουρκία! (Φώτο)

Η απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία άλλαξε τα πλάνα των διακοπών του Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, με τον Κροάτη φόργουορντ να… φυγαδεύεται στη Ρόδο με τη βοήθεια των ανθρώπων του Κολοσσού!

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε για τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς στη Ρόδο, εξαιτίας της απόπειρας του στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Τουρκία!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, ο διεθνής Κροάτης γκαρντ/φόργουορντ ήταν για διακοπές μαζί με την κοπέλα του στο γειτονικό Μαρμαρίς της Αλικαρνασσού, όπου μάλιστα στο ίδιο μέρος παραθέριζε και ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όταν έμαθε τα… μαντάτα το βράδυ της Παρασκευής (15/7).

Όταν έγινε γνωστή, λοιπόν, η είδηση πως στην Τουρκία έγινε απόπειρα πραξικοπήματος, ο Μπογκντάνοβιτς επικοινώνησε με τον μάνατζέρ του, ζητώντας του να βρει μία λύση να φύγει από το Μαρμαρίς, φοβούμενος πως εάν η κατάσταση ξέφευγε ακόμη περισσότερο, τότε θα ήταν πολύ ορατό το ενδεχόμενο να εγκλωβιστεί εκεί.

Ο εκπρόσωπος του σταρ των Νετς, με τη σειρά του επικοινώνησε με τον τιμ μάνατζερ του Κολοσσού Ρόδου, Γιώργο Γκοτζογιάννη, ο οποίος με τη βοήθεια του μέλους του ΔΣ των «θαλασσί» και του ΕΣΑΚΕ, Παναγιώτη Κουνάκη, οργάνωσαν τη φυγή του διεθνούς γκαρντ/φόργουορντ από την πόλη της Αλικαρνασσού, η οποία απέχει μόλις μία ώρα από το νησί των Ιπποτών.

Τα αντανακλαστικά των ανθρώπων του Κολοσσού ήταν άμεσα και έτσι ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με την κοπέλα του αναχώρησαν χωρίς προβλήματα από τον Μαρμαρίς και μεταφέρθηκαν στη Ρόδο. Εκεί, ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ φιλοξενήθηκε για λίγες ώρες από τους ανθρώπους της τοπικής ομάδας και στη συνέχεια με τη σειρά του, αφού τους ευχαρίστησε και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τις ενέργειές τους, έφυγε για το Ζάγκρεμπ, δίνοντας την υπόσχεση πως θα επιστρέψει στη Ρόδο, ενώ παράλληλα δήλωσε φίλος του Κολοσσού!

Στη φωτογραφία είναι ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με την κοπέλα του, μαζί με τον Γιώργο Γκοτζογιάννη και τον Παναγιώτη Κουνάκη.

sport-fm.gr