Με Δημητριάδη στον πάγκο ο Άγιος Γεώργιος

Έναν παλιό γνώριμο θα έχει και πάλι στις τάξεις του ο Άγιος Γεώργιος, καθώς ο Γιώργος Δημητριάδης συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου και θα κάθεται στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Μαλωνίτες βρήκαν τον αντικαταστάτη του Μιχάλη Κουτσουμπάρη στο πρόσωπο του έμπειρου κόουτς που αναλαμβάνει τις τύχες του “Αγίου”, στον οποίον -ως ποδοσφαιριστής- αγωνίστηκε κατά το παρελθόν με μεγάλη επιτυχία και στέφθηκε δύο φορές κυπελλούχος Δωδεκανήσου.

Παράλληλα ξεκινάει και ο προγραμματισμός της ομάδας εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της δεύτερης τοπικής κατηγορίας, όπου στόχος είναι οι κιτρινόμαυροι θα φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο για να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Δημητριάδη. Ο κ. Δημητριάδης επιστρέφει στην ομάδα μας για να την καθοδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Κατά το παρελθόν, ως ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία με τα κιτρινόμαυρα χρώματα και ήταν μέλος των “χρυσών” ομάδων τις σεζόν 1997-1998 και 1998-1999 όπου έφτασαν στην κατάκτηση των κυπέλλων Δωδεκανήσου. Του ευχόμαστε υγεία και ανάλογες επιτυχίες ως προπονητής”.