Επιτυχημένο το ποδοσφαιρικό camp το Ροδίων Άθλησις

Το Ποδοσφαιρικό Camp 2016 του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, έφτασε στο τέλος του. Οι αθλητές που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να περάσουν δύο διασκεδαστικές αλλά και επιμορφωτικές εβδομάδες, πραγματοποιώντας ασκήσεις βελτίωσης τεχνικών ποδοσφαίρου, σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον.
Στο πρόγραμμα το οποίο ακολούθησαν, τα παιδιά εξασκήθηκαν στο ποδόσφαιρο σάλας, στο ποδοβόλεϊ και στο aerobic. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε εργομετρικός έλεγχος, διαδικασία αξιολόγησης της φυσικής κατάστασης του κάθε αθλητή, καθώς και παρακολούθηση των διατροφικών συνηθειών τους με την ταυτόχρονη παροχή διατροφικών συμβουλών από τη διατροφολόγο Σουζάνα Ιωακειμίδου.
Την τελευταία ημέρα του Ποδοσφαιρικού Camp, οι παίκτες διαγωνίσθηκαν σε θέματα τεχνικής και ταχύτητας, αναμέτρηση από την οποία νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα των “Κίτρινων” , καθώς επίσης πραγματοποίησαν και τον καθιερωμένο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων από τον οποίο νικητές στα πέναλτι αναδείχθηκαν οι “Άσπροι”.
Κατά την τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε, οι αθλητές Καλιοντζής Εμμανουήλ και Ασημίνας Χρήστος, βραβεύθηκαν από τους προπονητές τους για την αξιόλογη προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια του Camp, ενώ το βραβείο του καλύτερου συμπαίκτη απονεμήθηκε στον αθλητή Μπελντέκο Σάββα, μετά από επιλογή των συμπαικτών του.
Όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν έλαβαν μετάλλια αλλά και καρτέλες αξιολόγησης από τους προπονητές, οι οποίες περιλάμβαναν μετρήσεις των φυσικών δυνατοτήτων τους αλλά και των ικανοτήτων τους σε επίπεδο τεχνικής, καθώς και την εξέλιξη που σημείωσαν κατά τη διάρκεια παρακολούθησης του Ποδοσφαιρικού Camp.
Οι αθλητές που έλαβαν μέρος ήταν:
Αϊβάζης Αναστάσιος
Αναστασάκης Χρήστος
Αντωνιάδης Άγγελος
Ασημίνας Χρήστος
Βαλκάνος Αθανάσιος
Βασιλειάδης Βασίλειος
Ζανεττής Κυριάκος
Ιωακειμίδης Βασίλειος
Καζαντζίδης Γεώργιος
Καζούλης Γεώργιος
Καλιοντζής Εμμανουήλ
Καραγιάννης Μιχαήλ
Καρελλάς Βασίλειος
Κατσαράς Μιχαήλ
Κοτζαϊτζής Στέφανος
Κωνσταντίνου Σταμάτης
Μπελντέκος Γεώργιος
Μπελντέκος Σάββας
Παπουρδάνος Ιάσων
Ρόμπας Ιωάννης
Ταμπουράς Άγγελος
Τρουλλάκος Εμμανουήλ-Τσαμπίκος
Φρόνας Ελευθέριος
Χριστοδούλου Νικόλαος
Χριστουλάκης Γεώργιος
Η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στις 12 Σεπτεμβρίου 2016, ημερομηνία κατά την οποία ξεκινούν οι προπονήσεις του ποδοσφαίρου.