Ανακοίνωσε Παπακωνσταντίνου, “γλυκοκοιτάζει” Αρχοντούλη ο Ιάλυσος

Παίκτη με εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες και με ποιότητα απέκτησε ο Ιάλυσος. Οι τοξοβόλοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τάσου Παπακωνσταντίνου που θα ενισχύσει την μεσαία γραμμή της ομάδας του Γιώργου Σάββενα, ενώ βρίσκονται σε επαφές με τον Γιάννη Αρχοντούλη.

Η ανακοίνωση για τον Παπακωνσταντίνου αναφέρει τα ακόλουθα:

“Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ANAΣΤΑΣΙΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Ο Τάσος είναι 25 ετών, αμυντικός μέσος και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο ενώ έχει παίξει επίσης σε Αίαντα Σαλαμίνας, Φωκικό, Κόρινθο, Χάλκη , Μανδραϊκό. Α.Ο Χανιά, ενώ μέχρι πρόσφατα έπαιζε για λογαριασμό του Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Οι τοξοβόλοι πέρα της απόκτησης του 25χρονου ποδοσφαιριστή, έχουν βάλει στο… μάτι τον Αρχοντούλη και οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε επαφή και συζήτησαν το ενδεχόμενο μεταξύ τους συνεργασίας.

Μετά την αποδέσμευση του από την Ρόδο, ο πολύπειρος παίκτης βρίσκεται -σύμφωνα με πληροφορίες- κοντά στους τοξοβόλους και σαφέστατα η απόκτηση του θα προσθέσει στην… φαρέτρα του Γιώργου Σάββενα ένα ακόμη πολύ δυνατό όπλο.