Ρούσσος: “Ιστορική ομάδα ο Ηρακλής”

Ο νεαρός Ροδίτης ποδοσφαιριστής, Αλμπέρτος Ρούσσος, που αποκτήθηκε δανεικός από την Γιουβέντους, μίλησε σήμερα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, που παρακολουθούν την προετοιμασία του Ηρακλή στην Ολλανδία.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην εμπειρία της Γιούβε και του… Ηρακλή.

Αναλυτικά:

Για την μεταγραφή του στον Ηρακλή: «Μετά από 3 χρόνια στις ακαδημίες της Γιουβέντους, έρχομαι σε μία ιστορική ομάδα όπως ο Ηρακλής για να παίξουμε στην μεγάλη κατηγορία. Είμαστε μια οικογένεια, κάνουμε καλή προετοιμασία, μέρα με τη μέρα πάμε πιο καλά στην προπόνηση και στα φιλικά προσπαθούμε να βγάλουμε αυτά που ζητά ο προπονητής. Μέσα από την προπόνηση και την δουλειά, θα βγουν και μέσα στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε».

Για το αν έχει προσαρμοστεί: «Βρίσκω τον ρυθμό μου μέσα από την προπόνηση, αγωνιστικά και ψυχολογικά και πιστέυω ότι θα είμαι έτοιμος και στην διάθεση του προπονητή».

Για την εμπειρία της παρουσίας του στην Γιουβέντους: «Εξελίχθηκα στην Γιουβέντους και σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής. Κάναμε προπονήσεις με πρωταθλητές και επαγγελματίες. Με βοήθησαν να βελτιώνομαι».

Για την θέση που αγωνίζεται: «Αγωνίζομαι ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και αμυντικό χαφ. Κυρίως όμως πιο πολύ η θέση μου είναι στόπερ».

sportit.gr