Διπλό “χτύπημα” από τους “τοξοβόλους” με Γιαννόπουλο και Αρχοντούλη

Δύο σημαντικές προσθήκες πραγματοποίησε η διοίκηση του Ιάλυσου. Η συμφωνία των “τοξοβόλων” τόσο με τον Γιάννη Αρχοντούλη, όσο και με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο, δυναμώνει το ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Σάββενα.

Για τον έμπειρο μέσο τα λόγια περιττεύουν και θεωρείται σίγουρη η ποιότητα και η εμπειρία που θα προσδώσει στο παιχνίδι των Τριαντενών.

Όσον αφορά τον Γιαννόπουλο, είναι ένας παίκτης με εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες Ελλάδας και Κύπρου, κάτι που χρειάζεται ο Ιάλυσος εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗ. Ο Γιάννης είναι γεννημένος στις 10.11.1979 και αγωνίζεται ως μέσος. Η τεράστια εμπειρία του στις ανώτερες κατηγορίες αποτελεί εγγύηση ώστε η ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της τη νέα χρονιά. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.
Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ. Ο Παναγιώτης είναι 22 ετών, μεσοεπιθετικός και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα νέων του Πανσερραϊκού, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα υποδομών. Την χρονιά 2011 έκανε το ντεμπούντο του στην Super League με την φανέλα της πρώτης ομάδας του Πανσερραϊκού , ενώ έχει παίξει επίσης σε Εθνικό Άχνας Α εθνική Κύπρου και Πιερικό, ενώ μέχρι πρόσφατα έπαιζε για λογαριασμό της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.