Επέστρεψε και με την… βούλα ο Θεοδοσίου, “Κρεμαστενός” και ο Τόππος

Διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” από τον Φοίβο. Η διοίκηση των κυανοκίτρινων ανακοίνωσαν και επίσημα την επιστροφή του Αντώνη Θεοδοσίου στην ομάδα, ενώ “έκλεισε” και τον Γιώργο Τόππο, ενισχύοντας την θέση κάτω από τα δοκάρια.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Ακόμα ένας από τους ποδοσφαιριστές του Φοίβου, που τίμησαν κατά τον καλύτερο τρόπο την φανέλα του στο παρελθόν, επιστρέφει στην ομάδα . Η Διοίκηση του συλλόγου με χαρά ανακοινώνει, την συνεργασία με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή Αντώνη Θεοδοσίου ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία στην άμυνα αλλά και στην μεσαία γραμμή. Ο Αντώνης Θεοδοσίου αγωνιζόταν πέρυσι στην ομάδα της Ρόδου με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής την περίοδο 2015-16 . Είχε 1293 λεπτά συμμετοχής και αγωνίσθηκε σε 18 αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Η Διοίκηση του Φοίβου, τον καλωσορίζει γι άλλη μια φορά στην οικογένεια της ομάδας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τους συμπαίκτες του, για να επιτευχθούν οι στόχοι του συλλόγου.

Η Διοίκηση του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του 26χρονου γκολκίπερ Γιώργου Τόππου ο οποίος έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την κυανοκίτρινη φανέλα.
Ο έμπειρος γκολκίπερ είχε πέρυσι «γεμάτο» πρωτάθλημα με τον Αστέρα Μασσάρων έχοντας 2756 λεπτά αγώνα σε 33 συμμετοχές του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο την παρελθούσα περίοδο.
Πρόκειται για έμπειρο τερματοφύλακα αλλά και αδαμάντινο χαρακτήρα, που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα, στην πορεία του Φοίβου την φετινή περίοδο.
Η Διοίκηση του Φοίβου τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τους συμπαίκτες του για το καλό του Φοίβου