Στα “κυανέρυθρα” ο Καλημέρης και ο ταλαντούχος Ευαγγέλου

Την αμυντική γραμμή του Διαγόρα θα ενισχύσει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Καλημέρης, καθώς ο παίκτης τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του γηραιού.

Μετά το “διαζύγιο” με την Ρόδο, ο έμπειρος στόπερ βρίσκονταν σε συζητήσεις με τους κυανέρυθρους που έφτασαν σε συμφωνία μαζί του και έτσι προστίθεται στην… μηχανή του Ανδρέα Σταύρου εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει την Ρόδο για την συνεργασία που είχε και προανήγγειλε μέσω facebook την μεταγραφή του στον Διαγόρα.

Συγκεκριμένα έγραψε: “Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Ρόδου για τον ενάμιση!!! Εύχομαι στους πρώην συμπαίκτες μου ότι καλύτερο και η ομάδα να καταφέρει τον στόχο της!!! Πλέον ανήκω στην ομάδα του Διαγόρα και είμαι σίγουρος ότι θα επιτευχθεί ο στόχος μας!!!”.

Παράλληλα οι διοικούντες του Ιστορικού, έφτασαν σε συμφωνία με τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Θανάση Ευαγγέλου που αγωνίζονταν την περασμένη σεζόν στον Πανιώνιο και κατάγεται από το νησί μας, κάνοντας το… άλμα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης από τον Διγενή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την απόκτηση του 17χρονου ταλαντούχου μεσοαμυντικού Θανάση Ευαγγέλου. Ο ποδοσφαιριστής ήρθε από τον Πανιώνιο και θα αγωνιστεί για ένα χρόνο στον ‘’Γηραιό’’. Η Διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία κι επιτυχίες!