Κάλεσμα για την “πρώτη” και ανακοίνωση Μανώλαγκα από τον Ιάλυσο

Σήμερα στο Οικονομίδειο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της σεζόν για τους παίκτες του Ιάλυσου και η διοίκηση κάνει κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό να δώσει το παρών.

Παράλληλα οι “τοξοβόλοι” απέκτησαν τον Μιχάλη Μανώλαγκα από τον Διγενή και έτσι ο Γιώργος Σάββενας έχει μια ακόμη εξαιρετική επιλογή για την θέση κάτω από τα δοκάρια.

Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που τα τελευταία χρόνια κάνει πολύ καλές εμφανίσεις υπερασπιζόμενος την εστία του Διγενή -είχε πέρασμα και από τον Φοίβο-, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες με τα χρώματα του Διαγόρα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του ΓΑΣ Ιάλυσος, προσκαλεί το φίλαθλο κοινό του νησιού σήμερα Δευτέρα 01/08 και ώρα 18.00 στο Οικονομείδιο Γήπεδο Ιαλυσού, για τον καθιερωμένο αγιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί και η 1η προπόνηση της ομάδας.

Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Μιχάλη Μανώλαγκα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες»