“Σεφτέ” στον “Άγιο” με επιστροφή Κούτρη, ανανέωσε και ο Καυκάκης

Σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον Άγιο Γεώργιο που έκανε δικό του και πάλι τον Νίκο Κούτρη και έτσι άνοιξε τον… χορό των μεταγραφών το φετινό καλοκαίρι.

Οι κιτρινόμαυροι έφτασαν σε συμφωνία με τον έμπειρο αμυντικό, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από απουσία έξι μηνών.

Με την παρουσία του στο συγκρότημα του Γιώργου Δημητριάδη, ο ψηλόσωμος στοπερ δυναμώνει τα… μετόπισθεν με την ποιότητα και την εμπειρία του.

Θυμίζουμε πως ο Κούτρης έχει αγωνιστεί και παλαιότερα στους Μαλωνίτες, με πιο πρόσφατη “θητεία” του να ειναι στο… μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, προτού μετακομίσει τον Ιανουάριο στον Αστέρα Μασσάρων. 

Παράλληλα οι “κιτρινόμαυροι” ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Νίκο Καυκάκη.

Πρόκειται για ενα δικό τους παιδί, γέννημα- θρέμμα του συλλόγου που πέρυσι είχε θετικές εμφανίσεις στην Β’ κατηγορία και μπορεί να βοηθήσει σε αρκετές θέσεις.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου ανακοινώνει με χαρά την επιστροφή του Νίκου Κούτρη στην ομάδα μας, μετά απο απουσία έξι μηνών. Επίσης ανανεώθηκε η συνεργασία μας με τον Νίκο Καυκάκη. Ευχόμαστε στους δυο ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς και πάντα επιτυχίες”.

*Η φωτογραφία είναι απο τα γραφεία του συλλόγου. Ο αρχηγός της ομάδας, Μανώλης Χατζημανώλης με τον Νίκο Κούτρη και τον Νίκο Καυκάκη