Διπλή ενίσχυση για την ΑΕ Κω

Με δυναμικό και μεθοδευμένο τρόπο συνεχίζει τις κινήσεις της η νέα διοίκηση της ΑΕ Κω, στο μεταγραφικό παζάρι εν όψει της νέας σεζόν, θέλοντας να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο που θα μπορέσει να διατηρήσει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο και να σταθεί ανταγωνιστική στο δυνατό και δύσκολο πρωτάθλημα της νέας σαιζόν.

Στην προσπάθεια της λοιπόν αυτή η διοίκηση προχώρησε σε 2 μεταγραφικές κινήσεις ουσίας ανακοινώνοντας τον Παναγιώτη Ευθυμιάδη και τον Δημήτρη Στάμο, που αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα στους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή που ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους ο Πρόεδρος Γρηγόρης Μαυρίδης και ο Αντιπρόεδρος Σπύρος Μιάρης οι οποίοι και βρέθηκαν στα γραφεία του συλλόγου για να παρουσιάσουν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές με σημαντική παρουσία στις τοπικές κατηγορίες σε Θράκη και Έβρο αντίστοιχα, εξασφάλισαν τα δελτία τους από την προηγούμενη τους ομάδα τον Δίκαιο και έτσι υπέγραψαν τα συμβόλαια τους με την ιστορική ομάδα του νησιού μας.

Αμφότεροι δήλωσαν ικανοποιημένοι για την ολοκλήρωση της μετακίνησης τους στην ομάδα της ΑΕ Κω, ευχαριστώντας την Διοίκηση για την ευκαιρία που τους έδωσε να αγωνιστούν στον Κωακό Σύλλογο και παράλληλα δεσμεύτηκαν δώσουν το 100% ώστε να επιτύχει η ομάδα τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η νέα διοίκηση για την φετινή σεζόν…

Το «who is who» των δύο ποδοσφαιριστών

Ο Παναγιώτης Ευθυμιάδης είναι 28 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Δίκαιο ενώ τα προηγούμενα 3 χρόνια αγωνίστηκε σε ομάδες της Κομοτηνής αποκομίζοντας σημαντικές εμεπιερίες από ομάδες που αγωνίζονται και πρωταγωνιστούν σε Α’ και Β’ τοπικό, μεταξύ των οποίων είναι ο Λίσσος Λοφαρίου, η Ελπίδα Σαπών αλλά και ο Ορφέας Στρύμης.

Ο Δημήτρης Στάμος είναι 30 ετών και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στο αριστερό αλλά και στο δεξί άκρο της επίθεσης, πρόκειται για έναν μεσοεπιθετικό «πολυεργαλείο» που μπορεί να βοηθήσει σε αρκετές θέσεις από την μεσαία γραμμή και μπροστά όντας ακόμα σε καλή ηλικία για να μπορέσει να αποδώσει και να κάνει την διαφορά. Και εκείνος έκανε ντεμπούτο στα γήπεδα του νησιού μας αγωνιζόμενος με τον Δίκαιο και φέτος έλαβε την απόφαση να αποδεχθεί την πρόκληση και να αγωνιστεί με την φανέλα της ΑΕ Κω. Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στις τοπικές κατηγορίες του Έβρου παίζοντας 3 χρόνια από το 2012-15 στην Ασπίδα Θουρίου αλλά και στον Διγενή Χειμωνίου. Τέλος να αναφέρουμε ότι έχει ποδοσφαιρικές παραστάσεις και από το πρωτάθλημα της Α’ και Β’ Αθηνών αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και στην Ειρήνη Πετρουπόλεως αντίστοιχα.

Πηγή: Εφημερίδα “Βήμα της Κω”