Αναλλοίωτος ο βασικός “κορμός” του Αγίου Λουκά

Η διοίκηση της ΑΘΛΕΤΙΚΟ Π.Σ.Α. ΑΓ ΛΟΥΚΑΣ στα πλαίσια της οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Δ. για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2016 -17 και μετά και την ολοκλήρωση των συζητήσεων ήρθε σε συμφωνία και ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κυριαζής Μιχαήλ, Καλογήρου Χρήστος, Διακίδης Γιώργος, Κανέλλος Νίκος, Λαουδίκος Χρύσανθος,  Μοσχούς Χρήστος, Μοσχηδιού Εμμανουήλ, Μακρυδημήτρης Ανδρέας, Μπάλα Αντώνιος, Γενημαχλελής Ηλίας, Χατζηγεωργίου Αναστάσιος, Παπαγεωργίου Κώστας, Γουργούλιας Δημήτρης, Χατζηχριστοδούλου Παναγιώτης, Νικολής Σάββας, Σέντης Γιώργος, Κασιώτης Νίκος, Μπακίρης Σπύρος, Λόγγος Βασίλειος, Πέρος Μιχάλης, Γιακουμάκης Στέφανος, Γιακουμάκης Μιχάλης, Σφουγγαριστός Σωτήρης, Καππάκας Αντώνιος, Μαχαιρίδης Μιχάλης, Χατζαντώνης Γιώργος, Πήργιογλης Λούκας, Ηλίας Λούκας, Σαλπέας Βασίλειος, Τσουρδιού Βασίλειος, Μηλιτσόπουλος Κώστας, Τζελάι Λεονάρντο, Διακίδης Γιώργος του Τσαμπίκου.

Απομένουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες όσο αναφορά τους Κιόττου Μιχάλη, Στέργο Κοσμά Πόγια Μανώλη και Πόγια Νεκτάριο, σχετικά με το αν θα ανανεωθεί η συνεργασία για την νέα χρονιά. Όσο αναφορά τις μετεγγραφές  ο Προπονητής Γιώργος Μπακίρης με τους άμεσους συνεργάτες του Μιχάλη Κυριαζή και Χρήστο Καλογήρου έχουν έρθει σε επαφή με 3-4 ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν το σύλλογο για ενταχθούν στο ρόστερ και οι οποίοι θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.

Η  προετοιμασία της ομάδας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα ξεκινήσει την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016. Πριν την έναρξη της προετοιμασίας η διοίκηση θα παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές όπου θα ανακοινωθούν οι στόχοι της ομάδας καθώς και οι λεπτομέρειες  της προετοιμασίας. Η ομάδα στα πλαίσια της προετοιμασίας της έχει κλείσει τα παρακάτω φιλικά παιχνίδια:

10/09/2016 ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

17/09/2016 ΚΥΠΡΟΣ

24/09/2016 ΑΓ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΛΩΝΑΣ

01/10/2016 ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ

08/10/2016 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ