Μεγάλη επιτυχία το τουρνουά beach volley του Ροδίων

Ακόμα ένα επιτυχημένο τουρνουά Βeach Volley , έλαβε χώρα το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016! Το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις , σε συνεργασία με το Ammades Seaside Restaurant & Βar προσέφεραν μια ημέρα γεμάτη παιχνίδι και ευχαρίστηση, σε όλους τους φίλους και τις φίλες που παρευρέθηκαν!
Το τουρνουά, το οποίο εν τέλει εξελίχθηκε σε δύο παράλληλα , ξεκίνησε στις 11:00 π.μ και σε αυτό συμμετείχαν συνολικά 16 ομάδες. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας τα δώρα που θα μοιράζονταν στους νικητές της 1ης και της 2ης θέσης!
Στην 1η θέση βρέθηκαν οι Τάκκος Μάνος – Χειμωνέττου Κατερίνα καθώς και οι Μακρής Νικόλαος – Τζανουδάκη Μαρίνα, ενώ τη 2η κατέλαβαν οι Φιλίππου Σεβαστός – Αθανασίου Ιωάννα όπως και οι Χαριστής Στέλιος – Αγγελή Αγγελική.
Στην 3η θέση βρέθηκαν οι Γκλάρας Βασίλης – Γιακουμάκη Ελένη όπως και οι Χατζηγεωργίου Γιώργος – Ευθυμίου Αγάπη , ενώ στην 5η θέση οι Προβατοπούλου Ασημίνα – Γεράκη Ειρήνη και οι Μπαλλής Πάνος – Ιγγλές Μαρία.
Την 7η θέση κατέλαβαν οι συμμετέχοντες Γιαννάς – Πρωτόπαπας, Χατζηγεωργίου Αντώνης – Ευθυμίου Κατερίνα, Αθανασίου Ελίνα – Τοτόνη Γιώτα όπως επίσης και οι Γκενόφ Ντάνιελ – Μαστρογιάννη Μαρία.
Στην 9η θέση βρέθηκαν οι αθλητές Ζωάννου Ελένη – Παναγίδου Χριστιάννα, Φράνκε Σταύρος – Δέντσας Παύλος, Τριχιάς Γιώργος – Βαργιάμμη Ανθή καθώς και οι Γκιζέτης Γιώργος – Γκιζέτη Σταματίνα.
Η διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις ευχαριστεί όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο τουρνουά του Σαββάτου καθώς και τους φιλάθλους που παρακολούθησαν!
Επίσης, το σωματείο, ευχαριστεί το κατάστημα αθλητικών ειδών Vargas Sport για τα έπαθλα των νικητών της 2ης θέσης , όπως επίσης και το Ammades Seaside Restaurant & Βar τόσο για το έπαθλο των νικητών της 1ης θέσης όσο και για τη φιλοξενία του.