Με πατημένο το… γκάζι και στην Λίνδο ο Διαγόρας

Μετά την άνετη φιλική νίκη επί του Διαγόρα Βατίου, ο Διαγόρας πήρε… άριστα και στο δεύτερο του “τεστ” προετοιμασίας. Αυτή την φορά οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 0-6 στην Λίνδο του τοπικού Κλεόβουλου και έδειξαν… ασυγκράτητοι στο επιθετικό κομμάτι.

Πριν καλά- καλά συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα, οι παίκτες του “γηραιού” είχαν σκοράρει τρεις φορές, ενώ έκαναν το ίδιο και στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Με κεφαλιά στο 5′ ο Παναγιώτης Μαθιός έκανε το 0-1 και ο ίδιος παίκτης στο 7ο λεπτό μετά από ωραία μπαλιά του Χειμωνέττου πλάσαρε εύστοχα για να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του.

Ο Παντελής Αθανασίου -όπως και ο Μαθιός- σκόραρε κόντρα στην παλιά του ομάδα στο 14′ για το 0-3, ενώ το ημίχρονο “έκλεισε” με το σκορ στο 0-4 χάρις το τέρμα που σημείωσε ο Τσαγγάρης με σουτ.

Στην επανάληψη ο γηραιός κατέβασε ταχύτητα, αλλά βρήκε στον δρόμο προς στα δίχτυα άλλες δύο φορές. Χατ- τρικ στο 60′ για τον Μαθιό και γκολ για τον νεαρό Ευαγγέλου στο 80′ για το τελικό 0-6 στο γήπεδο της Λίνδου.

Συνθέσεις:

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κακλαμάνος, Κωστάκης, Χαμιτάϊ, Σελιμάϊ, Πιτσουρδάκης, Γιαϊτάνος, Κολιοκώτας, Παπαοικονόμου, Τόμας, Χαρίτος

Έπαιξαν και οι: Ναούμ, Διακογεωργίου, Σεϊμίρ, Ζερβός, Γανωτάκης, Βίλζα, Αναστασιάδης

Διαγόρας: Δαρζέντας, Πομπού, Καλημέρης, Πεταυράκης,, Κιουλτζής, Αθανασίου Π. Αθανασίου Αντ., Μαρίνου, Χειμωνέττος, Μαθιός, Τσαγκάρης

Έπαιξαν και οι: Κεφάλας, Σαρρίκος, Κιοσέογλου, Γεωργαλλής, Γεωργιάδης, Παπαδημήτρης, Ευαγγέλου, Πετράς, Κόρλος, Μουστούκης