Μάγεψε το κοινό η συναυλία του Ξαρχάκου που συνδιοργάνωσε η ΕΠΣΔ

Με μεγάλη αγάπη και συγκίνηση αγκάλιασε το κοινό της Ρόδου την καλοκαιρινή συναυλία «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ» με το μεγάλο έλληνα μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο, το βράδυ της Τετάρτης 17 Αυγούστου και ώρα 21:30, στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη».

Πλήθος κόσμου  έσπευσε για να απολαύσει αυτή τη ξεχωριστή συναυλία που διοργάνωσε η ΕΠΣ Δωδεκανήσου με την ευγενική χορηγία της οικογένειας Μερκούρη και Ελευθερίας Αγγελιάδη.

Ο καταξιωμένος συνθέτης, Σταύρος Ξαρχάκος συγκλόνισε το κοινό με τη διεύθυνση της  ορχήστρας του και μάγεψε τους παριστάμενους. Οι μεγάλες φωνές υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Ξαρχάκου ταξίδεψαν όλους όσους βρέθηκαν στη χθεσινή Συναυλία.

Ευχαριστούμε θερμά τον συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο και τους καλλιτέχνες που τον συνόδευσαν. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την οικογένεια Μερκούρη και Ελευθερίας Αγγελιάδη, που έδωσε την ευκαιρία στο κοινό της Ρόδου αλλά και στα Σωματεία της Δύναμης μας, να απολαύσουν αυτό το μεγάλο συνθέτη αλλά και σε αυτή τη δύσκολή εποχή που διανύουμε να ενισχυθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα Σωματεία της Ένωσης μας.

Επίσης, την εταιρεία Blue Star Ferries, που βρίσκεται κοντά στην Ένωση μας, πάντα άμεσα ανταποκρινόμενη, με στόχο να συνδράμει στις όποιες ανάγκες των Σωματείων μας. Καθώς επίσης και τους: Fotis Graphics,  Rodos Palace, Αυγουστίνος και GRS- Guard Rodos Security.