Σ’ όλα τα… μέτωπα κινείται ο ΑΕΡΑ και πλησιάζει στους Παναγιωτόπουλο- Μπαούρη

Συνεχίζει η διοίκηση του ΑΕΡΑ να κινείται σ’ όλα τα… μέτωπα το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρά τις κινήσεις ουσίας και εντυπωσιακού που έχει ήδη πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής.

Οι διοικούντες των Αφαντενών θέλουν να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα τους και γι’ αυτό τον λόγο βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Άρη Παναγιωτόπουλο, αλλά και τον Σάββα Μπαούρη.

Μάλιστα ο πρώτος προπονήθηκε σήμερα υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Χοσάδα και διάθεση της διοίκησης είναι να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα και να δυναμώσει μ’ αυτή την προσθήκη την γραμμή… κρούσης της ομάδας.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει εμπειρία και αγωνίστηκε στα γήπεδα της Ηλείας με μεγάλη επιτυχία, ενώ η ποιότητα του φάνηκε από την πρώτη κιόλας προπόνηση.

Εξελίξεις γι’ αυτό το θέμα, όπως και του Άγγελου Χειμωνέττου (θυμίζουμε οι Αφαντενοί κατέθεσαν πρόταση συνεργασίας στον γκολκίπερ και περιμένουν την απάντηση του) αναμένονται τις προσεχείς ώρες.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να οριστικοποιηθεί και η συνεργασία των ερυθρόλευκων με τον Σάββα Μπαούρη, αφού με τον ποδοσφαιριστή υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συνεργασία.