Νίκη για Ιάλυσο, αισιόδοξα “μηνύματα” για Άρη στο φιλικό εις μνήμη του Ταράλη

Στον Αρχάγγελο διεξήχθη σήμερα το φιλικό ανάμεσα στον Άρη και τον Ιάλυσο που ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Βασίλη Ταράλη. Οι “τοξοβόλοι” επικράτησαν με 1-2 στο φινάλε του ματς, αλλά… χαμόγελα υπάρχουν και στο “στρατόπεδο” των κιτρινόμαυρων για την καλή εικόνα κόντρα σ’ έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας.

Καλύτερα μπήκαν οι φιλοξενούμενοι και πίεσαν ασφυκτικά την αντίπαλη εστία. Η άμυνα του Άρη άντεξε στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά άθελα του στο 10ο λεπτό ο Ζαρκαδούλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και ο Ιάλυσος έκανε το 0-1 που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Μέχρι την ανάπαυλα πάντως η εικόνα ήταν ίδια, αφού οι παίκτες του Σάββενα είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο β’ μέρος ισορρόπησε ο Άρης από το ξεκίνημα και μάλιστα απείλησε την εστία του Παπαδόπουλου, την οποία κατάφερε να παραβιάσει στο 55ο λεπτό ο Μπαϊρακτάρης με διπλή προσπάθεια για το 1-1.

Σταδιακά ο ρυθμός του ματς έπεφτε, ο Ιάλυσος προσπάθησε να πάρει τα ηνία και τα κατάφερε, αλλά οι ποδοσφαιριστές του Σταυριανού αμύνονταν σωστά και κρατούσαν το υπάρχον σκορ.

Ο νεαρός Κρεκούκιας ήταν… πηγή κινδύνου για την κιτρινόμαυρη άμυνα, προειδοποίησε στο 88′ όταν οι αμυντικοί των γηπεδούχων πρόλαβαν την τελευταία στιγμή πάνω στην γραμμή του τέρματος, αλλά ο άλλοτε παίκτης του Εθνικού και του Ευκλή σκόραρε με σουτ στο 90′ και χάρισε με 1-2 την φιλική νίκη στην ομάδα του.

Συνθέσεις:

Άρης: Φαρμακαλής, Τσελεπίδης, Ζαρκαδούλας, Κοτσίκος, Γκίκας, Συμεωνίδης, Κοντόγιαννος, Πατσιαούρας, Λαμπριανός, Μπαϊρακτάρης, Μάλλιος

Έπαιξαν και οι: Βαρέλης, Γιαννού, Θοδωρή, Δημητριάδης, Μαγιόγλου, Συμίου, Παρδαλός, Μπαδιεριτάκης

Ιάλυσος: Παπαδόπουλος, Γιαννόπουλος, Κοκκίνης, Σταυλάς, Παφιάκης, Γούλας, Σπάρταλης, Ρεκλείτης, Φυλακούρης, Αρχοντούλης, Παυλίδης

Έπαιξαν και οι: Καρπαθάκης, Χατζηκοσμάς, Χατζηφούντας, Κρεκούκιας, Χατζηπέτρος, Διακουράκης, Φλεβάρης, Παπακωνσταντίνου