Ασταμάτητη η ΑΕ Κως που ενισχύθηκε και με Δημητρίεβιτς

Η ΑΕ ΚΩΣ δείχνει φέτος ότι δεν αστειεύεται ούτε στο μεταγραφικό παζάρι… Και αυτό γιατί με συντονισμένες ενέργειες η διοίκηση του Συλλόγου, κατάφερε να αποσπάσει τελικά την υπογραφή του τερματοφύλακα Μάρκου Δημητρίεβιτς που θεωρούνταν κλεισμένος στον ΑΟ Δικαιου, επιλεγοντας να αγωνιστεί φέτος με την φανέλα της ομάδας που τίμησε για πάνω από 6 χρόνια και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο Μάρκος Δημητρίεβιτς είναι 22 ετών και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στην ομάδα της ΑΕ Κω από όπου έκανε και το άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Νίκη Βόλου στην οποία  αγωνίστηκε την σεζόν 13′-14′, την επόμενη χρονιά επέστρεψε στο νησί μας για λογαριασμό του ΑΟ Δικαίου έχοντας όμως σύντομο πέρασμα μόλις 6 μηνών από τον Δίκαιο και την επόμενη χρονιά 15′-16′ βρέθηκε στην Ρόδο αγωνιζόμενος με την φανέλα του Διαγόρα. Φέτος επιστρέφει στην ομάδα που γνωρίζει και εμπιστεύεται έχοντας την πεποίθηση ότι απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του τεχνικού team θα μπορέσει να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό και να δείξει την αξία του την φετινή σεζόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις ώς ποδοσφαιριστής και πάλι της ΑΕ ΚΩ δήλωσε ενθουσιασμένος που θα υπερασπίζεται από φέτος ξανά τα γκολποστ των “βυσσινί” ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο φετινό περιπετειώδες σίριαλ της μεταγραφής του δίνοτας την δική του εκδοχή για το πως κατέληξε στην ΑΕ ΚΩ ενώ είχε συμφωνήσει όπως προαναφέραμε με τον ΑΟ Δικαίου: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΑΟ Δικαίου για το έντονο ενδιαφέρον ώστε να με εντάξει στο δυναμικό του, αλλά στο τέλος επέλεξα να αγωνιστώ με την φανέλα της ιστορικής ΑΕ ΚΩ, επιστρέφω λοιπόν στην ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και έχω ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές…

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΒΟΗΘΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ Ο ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ

Όπως ανακοινώθηκε επίσης από την διοίκηση της ΑΕ Κω ο Γιάννης Αλεξούδης ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην θέση του τερματοφύλακα με επιτυχία όντας μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Δωδεκανήσου την σεζόν 2006/2007 εγκαταλείποντας όμως στη συνέχεια την ενεργό δράση, αναλαμβάνει καθήκοντα και αναμένεται να πιάσει δουλειά στο πλευρό του κόουτς Λ. Κούτσικα ενισχύοντας έτσι το τεχνικό team της ομάδος για φέτος.

Κίνηση που δείχνει ότι η ΑΕ ΚΩΣ στην προσπάθεια της να πρωταγωνιστήσει, ενισχύεται σε όλους τους τομείς βελτιώνοντας την ομάδα και σε επίπεδο τεχνικού επιτελείου.

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με την ΑΕ ΚΩ o Γιάννης Αλεξούδης δήλωσε τα εξής: Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλο το Δ.Σ. που μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στον Σύλλογο και να συνεργαστώ μαζί τους. Επίσης θέλω να τονίσω ότι χρωστούσα σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι η ΑΕ ΚΩΣ να προσφέρω και πάλι τις υπηρεσίες μου για να πάει η ομάδα και πάλι ψηλά εκεί που της αξίζει. Το πλάνο της ομάδας για την φετινή σεζόν, σε συνδυασμό με το όραμα του Πρόεδρου Γ. Μαυρίδη για την ΑΕ ΚΩ με έπεισαν να έλθω σε συμφωνία και να αναλάβω καθήκοντα, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω και εγώ από την θέση ευθύνης την οποία θα έχω από εδω και πέρα να βάλω ένα λιθαράκι στην φιλόδοξη πορεία που έχει επιλέξει να ακολουθήσει φέτος η ομάδα..

Πηγή: Εφημερίδα “Βήμα της Κω”