Ζωντανά η κλήρωση της Α’ και Β’ κατηγορίας

Σήμερα στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης θα διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, ενώ θα ακολουθήσει ο διαχωρισμός των ομίλων και η κλήρωση της δεύτερης τοπικής κατηγορίας του νομού μας.

Μείνετε συντονισμένοι στο fmtop.gr για να ενημερωθείτε ζωντανά για την κλήρωση και τα όσα συμβαίνουν στα γραφεία της ΕΠΣΔ.

ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ

Καλησπέρα σας από τα γραφεία της Ένωσης στο Καρακόνερο, όπου σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης για την Α’ και εν συνεχεία ο διαχωρισμός των ομίλων και η κλήρωση της Β’ κατηγορίας.

Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα για την πρώτη τοπική κατηγορία του νομού μας είμαι 15 στον αριθμό, αφού ο Απόλλων Απολλώνων δεν δήλωσε συμμετοχή και ως εκ τούτου, μία ομάδα θα έχει ρεπό κάθε αγωνιστική.

Αντίμαχος, Διαγόρας, ΑΕΡΑ, Κλεάνθης, Φοίβος, Αστέρας Μασσάρων, Κλεόβουλος, Άρης, Ηρακλής Λάρδου, Ηρακλής Μαριτσών, Δόξα Ψίνθου, Διαγόρας Βατίου, Αστέρας Παστίδας, Ποσειδών Καρπάθου και Δόξα Καρδάμαινας είναι οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα.

Οι τρεις τελευταίες είναι αυτές που κατάφεραν την περασμένη αγωνιστική περίοδο να πάρουν το “εισιτήριο” από την Β’ στα “σαλόνια” του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Τις κληρώσεις θα πραγματοποιήσουν ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης, ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Χρυσόστομος Ψέλλας, ο γραμματέας Γιώργος Παυλίδης, το μέλος του Δ.Σ. Δήμος Λουϊζίδης, καθώς επίσης και οι… παλιές καραβάνες του τοπικού μας ποδοσφαίρου, Γιώργος Παπαδημήτρης που είναι μέλος της επιτροπής πρωταθλήματος και Νίκος Μάχλης που είναι πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής.

Συνεχίζεται αυτή την ώρα η προσέλευση των παραγόντων στην αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση σε περίπου δεκαπέντε λεπτά από τώρα (19.30).

Ελάχιστοι οι παράγοντες των σωματείων δίνουν το παρών αυτή την στιγμή, καθώς υπάρχουν και τα φιλικά παιχνίδια που διεξάγονται σήμερα, οπότε το πιθανότερο είναι να εισέλθουν την τελευταία στιγμή λίγο πριν την κλήρωση.

Κλειδάριθμο εν όψει της σημερινής κλήρωσης ζήτησαν και θα πάρουν οι Κλεάνθης- Ηρακλής Μαριτσών (ώστε να μην συμπίπτει να παίζουν στην έδρα τους και οι δύο την ίδια αγωνιστική), καθώς επίσης και ο Ποσειδών Καρπάθου ώστε να μην παίξει εντός έδρας στα πρώτα τρία ματς μέχρι να ετοιμαστεί το γήπεδο του.

Ξεκίνησε η διαδικασία με ομιλία του κ. Διακοφώτη που χαιρέτισε τους παρεβρισκόμενους και ευχήθηκε καλή αγωνιστική σεζόν, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν και στην συνέχεια είπε δύο λόγια ο κ. Παυλίδης.

Από την πλευρά του ο αρχιδιαιτητής κ. Ζανεττίδης αναφέρθηκε στα ειδικά σεμινάρια διαιτησίας που θα γίνουν στις ομάδες και ο κ. Ψέλλας μίλησε για τις αλλαγές εν όψει της νέας σεζόν στα πρωταθλήματα.

Ξεκίνησε η διαδικασία της κλήρωσης, αφού τοποθετήθηκαν οι κλειδάριθμοι .

Ρεπό στην πρεμιέρα για τον Ποσειδώνα που όπως είπαμε ζήτησε να μην παίξει εντός έδρας τις πρώτες δύο αγωνιστικές, ώστε να είναι έτοιμο το γήπεδο.

Τον λόγο πήρε και ο πολιτευτής Γιάννης Παππάς που βρίσκεται στην αίθουσα.

Πρώτη αγωνιστική:

ΑΕΡΑ- Ηρακλής Μαριτσών

Κλεάνθης- Αντίμαχος

Δόξα Ψίνθου- Φοίβος

Δόξα Καρδάμαινας- Διαγόρας Βατίου

Άρης Αρχαγγέλου- Αστέρας Παστίδας

Κλεόβουλος- Διαγόρας

Αστέρας Μασσάρων- Ηρακλής Λάρδου

Το πλήρες πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ

Συνέχεια τώρα με τον διαχωρισμό των ομάδων της Β’ κατηγορίας σε δύο ομίλους.

Ο διαχωρισμός των ομίλων:

Α’ όμιλος:

Τήλος

Σύμη

Νηρέας

Χάλκη

Ακουσίλαος

Άγιος Γεώργιος

Κατταβιά

Ορφέας

Διγενής

Εθνικός Αρχίπολης

Άγιος Ισίδωρος

Β’ όμιλος:

Πολυβώτης Νισύρου

ΑΕ Αδελφοσύνη

Ευαγόρας

Πολύστρατος Λαέρμων

Απόλλων Καλυθιών

Ιππότες

Κύπρος

Ευκλής

Αναγέννηση Έμπωνας

Άγιος Λουκάς

Δαμάγητος

Εν αναμονή της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας

Πρεμιέρα Α’ ομίλου:

Άγιος Γεώργιος- Κατταβιά

Ακουσίλαος- Τήλος

Σύμη- Ορφέας

Άγιος Ισίδωρος- Χάλκη

Διγενής- Εθνικός

Ρεπό: Νηρέας

Πρεμιέρα Β’ ομίλου:

Πολυβώτης Νισύρου – Πολύστρατος Λαέρμων
Κύπρος – Απόλλων Καλυθιών
Ευκλής Σορωνής – ΑΕ Αδελφοσύνη
Ιππότες – Άγιος Λουκάς
Ευαγόρας – Δαμάγητος
Ρεπό: Αναγέννηση Έμπωνας

Ακολουθεί σε νέο θέμα στο σάιτ μας και το πλήρες πρόγραμμα των δύο ομίλων της Β’ κατηγορίας

Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας… Καλή ποδοσφαιρική σεζόν να έχουμε και καλό σας βράδυ!