“Μπαλωθιά” από την ΑΕ Κω

Μία μεταγραφική “μπαλωθιά” έριξε… σήμερα η ΑΕ ΚΩΣ που επισημοποίησε και τυπικά την συμφωνία με τον Κρητικό ποδοσφαιριστή με μεγάλη θητεία σε πρωτοκλασάτες ομάδες της Κρήτης Γιώργο Δαμανάκη!

Ο Γιωργός Δαμανάκης γεννήθηκε στα Χανιά το 1992 και έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε σημαντικές ομάδες. Το ξεκίνημα του το έκανε από τις ακαδημίες του Ηρακλή Ακρωτηρίου και στα 18 του χρόνια έκανε το μεγάλο βήμα παίρνοντας μεταγραφή στον ΟΦΗ. Στα 20 του χρόνια επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά για να αγωνιστεί στην Σπάθα Κολυμβαρίου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πανακρωτηριακό και Κισσαμικό όπου έπαιΞε στην Φουτμπολ Λιγκ 2 για αρκετό χρονικό διάστημα έχοντας όμως και ένα σύντομο πέρασμα από τον Ίκαρο Μουρνιών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ώς παίκτης της ΑΕ ΚΩ τόνισε: Είμαι χαρούμενος που θα φορέσω την φανέλα της πιο ιστορικής ομάδας της Κω και ευχαριστώ θερμά το νέο Δ.Σ. και ιδιαίτερα τον Γ. Μαυρίδη που μεσολάβησε για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή μου στην ομάδα. Οι στόχοι που έχει θέσει για τη νέα σεζόν που ξεκινάει η νέα διοίκηση ταυτίζονται απόλυτα με τους δικούς μου στόχους και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε όλοι μαζί να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Τέλος να ευχηθώ στους ανθρώπους της ομάδας και ειδικότερα στους νέους μου συμπαίκτες να έχουν υγεία και μία σεζόν χωρίς τραυματισμούς για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας κατακτώντας την πολυπόθητη άνοδο..

Πηγή: Εφημερίδα “Βήμα της Κω”