Επίδειξη… ανωτερότητας του Διαγόρα και στην Κρεμαστή

Σ’ ένα φιλικό ματς που θύμισε… επίσημο και είχε αρκετά νεύρα, ο Διαγόρας επικράτησε με 0-4 του Φοίβου και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι φέτος είναι η χρονιά του.

Η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου σε ένα ακόμη φιλικό ματς δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα για να πάρει τη νίκη, σκόραρε αρκετά τέρματα, δημιούργησε ευκαιρίες και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο της.

Αυτό που σημάδεψε πάντως το παιχνίδι ήταν τα νεύρα μεταξύ ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να αναγκαστεί να βγάλει εκτός αγωνιστικού χώρου τους Παντελή Αθανασίου και Τόλη Παϊζάνο που αντικαταστήθηκαν με άλλους παίκτες για να συνεχιστεί ο αγώνας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαθιός έβγαλε ωραία μπαλιά στον Γεωργαλλή και ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 0-1 στο 10ο μόλις λεπτό της συνάντησης.

Τα νεύρα ξεκίνησαν νωρίς και συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν ρυθμό, με τον γηραιό πάντως να είναι καλύτερος.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ρόδου ήταν καταιγιστική. Στο 50′ με τον Γεωργαλλή σημείωσε το 0-2, ενώ την… σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Τσαγγάρης που στο 70′ με ωραίο σουτ σημείωσε το 0-3 για τον Διαγόρα.

Το τελικό 0-4 έγραψε το Χειμωνέττος που πήρε το “ριμπάουντ” από απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και έτσι οι κυανέρυθροι σημείωσαν ακόμη μια άνετη νίκη στην περίοδο της προετοιμασίας.

Συνθέσεις:

Φοίβος: Τόππος, Φελεγκάκης, Θεοδοσίου, Ορφανίδης Σ., Ταφάνι, Παϊζάνος, Αξιώτης, Παλάζης, Καραγεωργίου, Ορφανίδης Ν., Χαρτοφύλλης

Έπαιξαν και οι: Μοντεσάντος, Ντόστι, Ζαχαριάς, Πανταζόπουλος, Καραγιάννης

Διαγόρας: Δαρζέντας, Καλημέρης, Παπαδημήτρης, Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Αθανασίου Π., Αθανασίου Αντ., Μαρίνου, Κιοσέογλου, Μαθιός, Γεωργαλλής

Έπαιξαν και οι: Κεφάλας, Γεωργιάδης, Πομπού, Τσαγγάρης, Κιουλτζής, Σαρίκος, Κόρλος, Καματερός, Ευαγγέλου