Πολλά γκολ στην Ψίνθο με νικητή στην… εκπνοή τον Κλεόβουλο

Την φιλική νίκη με 2-3 στο γήπεδο Ψίνθου κόντρα στην τοπική Δόξα πήρε ο Κλεόβουλος που σκόραρε στα τελευταία λεπτά της συνάντησης. Καλά σημάδια έδειξαν και οι δύο ομάδες που πάντως παρουσίασαν αμυντικές αδυναμίες και σίγουρα οι δύο προπονητές θα δουλέψουν ακόμη περισσότερο για να παρουσιαστούν οι ομάδες τους έτοιμες στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι επιθέσεις άφησαν καλές εντυπώσεις, αφού τόσο η Δόξα, όσο και ο νικητής Κλεόβουλος σκόραραν και δημιούργησαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, αλλά οι άμυνες τους προβλημάτισαν.

Δυναμικά ξεκίνησε η ομάδα της Λίνδου που κατάφερε στο πρώτο δεκάλεπτο να πάρει το προβάδισμα χάρις το τέρμα που σημείωσε ο Αναστασιάδης με μακρινό σουτ.

Τα τέρματα της ομάδας του Δημήτρη Δογιάμα διπλασιάστηκαν στο 20λεπτο με “δράστη” τον Κολιοκώστα που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Παπαοικονόμου και σκόραρε με σουτ από κοντά.

Βρήκε το τέρμα της μείωσης του σκορ η γηπεδούχος ομάδα, καθώς στις καθυστερήσεις ο Λυριστής έκανε το 1-2 και μετουσίωσε την αγωνιστική άνοδο της Δόξας μετά τα δύο τέρματα που δέχθηκε.

Μάλιστα οι βυσσινί που μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη, έφτασαν στην ισοφάριση με σκόρερ και πάλι τον Λυριστή, όταν στο 60ο λεπτό έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα.

Πήρε τα ηνία στα τελευταία λεπτά ο Κλεόβουλος και πίεσε για το γκολ της νίκης. Δεν τα κατάφερε ο Παπαοικονόμου στο 80′ όταν είδε την μπάλα από την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι, αλλά τα κατάφερε ο νεαρός Γανωτάκης στις καθυστερήσεις που εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και έγραψε το 2-3 από κοντινή απόσταση.

Συνθέσεις:

Δόξα: Ηλίας, Στελλάς Μιχ., Τσούλλος, Κωστομοίρης, Κουνελλές, Σαβούλης, Ορφανός Χρ., Ορφανός Δ., Στάππας, Ορφανός Β., Λυριστής

Έπαιξαν και οι: Χατζηνικόλας, Σαπουντζής

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Πιτσουρδάκης, Κακλαμάνος, Κωστάκης, Σελιάϊ, Αναστασιάδης, Παναγιωτόπουλος, Κουκουτσέλας, Κολιοκώστας, Παπαοικονόμου, Χαρίτος

Έπαιξαν και οι: Ναούμ, Διακογεωργίου, Ζερβός, Χαμιτάϊ, Μυριαλλής, Γανωτάκης