Φιλική “πεντάρα” του Άρη κόντρα στον Διαγόρα Βατίου

Την πρώτη του φιλική νίκη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο και πέντε γκολ, πανηγύρισε ο Άρης που επικράτησε με 5-2 του Διαγόρα Βατίου στο γήπεδο Αρχίπολης.

Οι Αρχαγγελίτες που στο προηγούμενο τους ματς είχαν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις κόντρα στον Ιάλυσο παρά την ήττα, πετούσαν “φωτιές” επιθετικά στο σημερινό φιλικό και έφτασαν στη νίκη.

Με την συμπλήρωση 20 λεπτών παιχνιδιού, ο Μπαϊρακτάρης έκανε με πλασέ το 1-0, ωστόσο η απάντηση των Βατενών ήταν άμεση και ο Παπουδάνος ισοφάρισε με κοντινή προβολή σε στημένη φάση της ομάδας του.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα (25′, 32′) ο Άρης κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Αρχικά ο Μαρκόπουλος έβαλε σε θέση οδηγού τους κιτρινόμαυρους και ο Πατσιαούρας με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Η εξαιρετική έμπνευση του Λαμπριανού στο 70′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, αφού ο έμπειρος μέσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με απ’ ευθείας χτύπημα κόρνερ.

Μέχρι το φινάλε του ματς, η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη μείωσε με τον Ζωάννου σε 4-2, αλλά αυτή του Γιώργου Σταυριανού που ήταν εξαιρετική, πέτυχε ακόμη ένα τέρμα με τον Μπαϊρακτάρη λίγο πριν την εκπνοή και έφτασε στο ευρύ 5-2 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Άρης: Φαρμακαλής, Σταμούλης, Ζαρκαδούλας, Κοτσίκος, Γκίκας, Κοντόγιαννος, Θοδωρής, Πατσιαούρας, Μπαϊρακτάρης, Μαρκόπουλος, Μάλλιος

Έπαιξαν και οι: Βαρέλης, Λαμπριανός, Μπαδιεριτάκης, Κουτσουμπάρης, Ζούρπας, Σφυριαλλάς, Παρδαλός

Διαγόρας: Τύρελης, Ζωάννου, Ζερβός, Κατσαρής, Παπαστεφάνος, Ζωάννου Λ., Αδάμου, Τριανταφυλλίδης, Καραγιάννης, Χατζησάββας, Παπουρδάνος

Έπαιξαν και οι: Διακοηλίας, Χατζηκώστας, Λαζίδης, Πρέτσι, Καπουράνι, Κούτσι, Τομάζος