Χρήστος Καλογήρου: “Παίζει”… μπάλα σ’ όλα τα ταμπλό

Συνεχίζει ακάθεκτος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο τοπικό μας ποδόσφαιρο με την φανέλα του Αγίου Λουκά, ενώ διδάσκει τα… μυστικά την στρογγυλής θεάς στα παιδιά του τόπου του. Ο λόγος για τον Χρήστο Καλογήρου, έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξαν τ’ Αφάντου που πλέον παίζει… μπάλα σε αρκετά μέτωπα και με ιδιαίτερη επιτυχία.

Πρόσφατα έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, καθώς η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πλένει σε πελάγη ευτυχίας, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να συνεχίζει την ενασχόληση του με την μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο.

Μετά από τις επιτυχημένες “θητείες” του σε ΑΕΡΑ, Κλεόβουλο, Αστέρα Παστίδας, Διγενή, Ιάλυσο και Άρη Αρχαγγέλου, ο “Λόπεζ” τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον Άγιο Λουκά όπου διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Παράλληλα, εδώ και τρία χρόνια έχει πόστο προπονητή στις ακαδημίες του συλλόγου, αφού οι άνθρωποι της ομάδας χαίρουν άκρας εκτίμησης προς το πρόσωπο του. Ο Καλογήρου έχει δίπλωμα UEFA C και με “όπλο” τα όσα έχει ζήσει στην πλούσια καριέρα του, μεταλαμπαδεύει στα παιδιά τα “μυστικά” της μπάλας.

Εμείς του ευχόμαστε να χαίρεται τις κόρες του, να τις δει όπως επιθυμείς, ενώ παράλληλα να μας χαρίζει ωραίες στιγμές εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, φτάνοντας παράλληλα όσο πιο ψηλά θέλει στην προπονητική.