Δείγμα άκρως θετικό και στα Μάσσαρι για τον Διαγόρα

Εντυπωσιακός ο Διαγόρας σ’ ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι. Κόντρα στον Αστέρα που έχει δείξει πολύ καλή εικόνα στο ξεκίνημα της σεζόν, ο γηραιός ήταν εκ νέου καταιγιστικός και επικράτησε με 0-4 στο γήπεδο Μασσάρων.

Οι κυανέρυθροι για άλλο ένα ματς σκόραραν τέσσερα τέρματα, ενώ δεν δέχθηκαν γκολ και εξακολουθούν να… φοβίζουν τους αντιπάλους τους εν όψει της νέας σεζόν.

Μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πομπού με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αντώνη Αθανασίου έκανε το 1-0 και λίγα λεπτά αργότερα (18′) ο Κιοσέογλου με ωραίο πλασέ σημείωσε το 0-2.

Στο 25λεπτο ο δείκτης του σκορ έφτασε στο 0-3, με σκόρερ τον Μαθιό που για ακόμη ένα ματς βρήκε δίχτυα για το συγκρότημα του Ανδρέα Σταύρου.

Το τέταρτο γκολ του Διαγόρα σημείωσε ο Γεωργαλλής στο 50′ με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ και εν συνεχεία ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, λόγω και των αρκετών αλλαγών από τους δύο προπονητές.

Συνθέσεις:

Αστέρας: Μήλιος, Φωτάρας, Κιλασίν Χ., Κιλασίν Ε., Μπαούρης, Καρπαθάκης, Μπαϊρακτάρης, Λερογιάννης, Κώστας, Θεοδωρακόπουλος, Μίρτσεφ

Έπαιξαν και οι: Μαρίνοφ, Κουρμαδιάς, Χατζημανώλης, Μουδάτσος, Κούτης

Διαγόρας: Κεφάλας, Παπαδημήτρης, Πομπού, Πεταυράκης, Χειμωνέττος, Αθανασίου Π., Γεωργιάδης, Μαρίνου, Κιοσέογλου, Γεωργαλλής, Μαθιός

Έπαιξαν και οι: Δαρζέντας, Τσαγγάρης, Κόρλος, Κιουλτζής, Σαρίκος, Πέτρας, Ευαγγέλου, Καματερός, Καλημέρης