Επικράτησε στ’ Αφάντου ο πιο… έτοιμος Άρης

Φιλική νίκη με σκορ 1-2 στο γήπεδο Αφάντου επί του τοπικού ΑΕΡΑ πέτυχε ο Άρης Αρχαγγέλου που έδειξε πιο έτοιμος από τον αντίπαλο του.

Οι Αφαντενοί άργησαν και ξεκινήσουν την προετοιμασία τους και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι, κυρίως στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης ενάντια στην ομάδα του Γιώργου Σταυριανού που δημιούργησε φάσεις και αν ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε να είχε σκοράρει περισσότερες φορές.

Όλα έγιναν στο β’ μέρος στην αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο 55′ το λάθος της άμυνας των κιτρινόμαυρων και με το σουτ του Καλημέρη μέσα από την περιοχή έκαναν το 1-0.

Άμεση απάντηση από τους Αρχαγγέλίτες, πέντε λεπτά αφότου έμειναν πίσω στο σκορ. Με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ ο Κοντόγιαννος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 και η ολική ανατροπή για τον Άρη πραγματοποιήθηκε στο 80′ με την κεφαλιά του Παρδαλού.

Συνθέσεις:

ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Γιαννακάκης, Μαλλιάκας, Ροκάϊ, Κασιώτης, Νικολής, Παπαβασιλείου, Συμεωνίδης, Πλύγκος, Καλημέρης, Τριχιάς

Έπαιξαν και οι: Καραγιάννης, Κατσιδώνης, Γαργάλης, Δανάς

Άρης: Βαρέλης, Ζαρκαδούλας, Σταμούλης, Μαγιόγλου, Τσελεπίδης, Κοντόγιαννος, Μπαϊρακτάρης, Λαμπριανός, Πατσιαούρας, Μαρκόπουλος, Μάλλιος

Έπαιξαν και οι: Φαρμακαλής, Θοδωρής, Παρδαλός, Κοτσίκος, Θεοδωρίδης, Ζουρπάς, Σφυριαλλάς