Με νέα πρόσωπα, αλλά και απουσίες η “πρώτη” του Αγίου Γεωργίου (Φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Μαλώνας η πρώτη συγκέντρωση και εν συνεχεία προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Αγίου Γεωργίου.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δημητριάδης μαζί με τον πρόεδρο, Μιχάλη Χατζημανώλη καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές στην “κιτρινόμαυρη” οικογένεια, ενώ ακολούθησε προπόνηση με τρέξιμο και ασκήσεις με την μπάλα.

Αρκετές ήταν οι δικαιολογημένες απουσίες, καθώς πολλοί παίκτες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών και σταδιακά θα ενσωματώνονται στην προετοιμασία της ομάδας.

Παράλληλα στο γήπεδο βρέθηκαν νέα πρόσωπα και οι “κιτρινόμαυροι” ανακοίνωσαν την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, αφού λίγο πριν την πρώτη προπόνηση έδωσαν τα χέρια με την διοίκηση και συμμετείχαν σ’΄αυτή.

Πρόκειται για τους Αντώνη Λάμπρου και Σπύρο Ντίσιο που θα ενισχύσουν την μεσοεπιθετική γραμμή των Μαλωνιτών εν όψει της συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Αναλυτικά: “Η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αντώνη Λάμπρου και Σπύρο Ντίσιο. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες”.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή την εβδομάδα οι προπονήσεις είναι καθημερινές, ενώ την δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας οι παίκτες θα έχουν ρεπό και παράλληλα θα ξεκινήσουν τα φιλικά παιχνίδια.