Έξι ομάδες στα play off της Α1

Μία πολύ μεγάλη αλλαγή θα γίνει το φετινό πρωτάθλημα της Α1 (2016-2017), όπως αποκάλυψε ο Μιχάλης Μελής, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, μετά το τέλος της κλήρωσης!

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως από αυτή τη σεζόν που ξεκινά σε ένα μήνα, θα συμμετέχουν έξι ομάδες στα playoffs και όχι οκτώ που ίσχυε μέχρι πέρσι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Μιχάλη Μελή, οι δύο πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα θα προκρίνονται απευθείας στα ημιτελικά, ενώ στην πρώτη φάση θα τίθενται αντιμέτωποι ο τρίτος με τον έκτο και αντίστοιχα ο τέταρτος με τον πέμπτο, σε σειρές που θα κρίνονται στις τρεις νίκες.

«Στόχος μας αποτελεί να είναι η Α1 ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς περιστατικά βίας και με γεμάτα τα γήπεδα. Ενα πρωτάθλημα με δυνατές συγκινήσεις, όπως αυτές που ζήσαμε στους περυσινούς τελικούς. Από τη νέα χρονιά θα αλλάξουμε το σύστημα διεξαγωγής των πλέι οφ. Μόνο οι πρώτοι έξι θα συμμετέχουν. Τα ζευγάρια 3-6 και 4-5 θα προκρίνονται μέσα από 5 αγώνες. Θα έχουμε δηλαδή πιο ανταγωνιστικά ζευγάρια. Πρέπει να αναπτύξουμε το προϊόν μας και να το κάνουμε πιο ελκυστικό για να προσελκύσει περισσότερους χορηγούς. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το συνδρομητικό κανάλι που καλύπτει τους αγώνες της Α1. Η ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ είναι εξίσου σημαντική», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Μελής.

Sport-fm.gr