Με το… αριστερό ο Ιάλυσος στα Χανιά

Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της Γ Εθνική ο Ιάλυσος, καθώς ηττήθηκε με 2-0 αππο την ΙΝΚΑ στα Χανιά.

Δεν απείλησε ιδιαίτερα η ομάδα του Γιώργου Σάββενα την αντίπαλη εστία, σε αντίθεση με τους Κρητικούς που από το ξεκίνημα πήραν τα ηνία και πίεσαν για να ανοίξουν το σκορ.

Το άστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσικουδάκη στο 16′, έπειτα από παράβαση που κέρδισε ο Καρβουνιαρης που ανατράπηκε απο τον Αρχοντούλη, δεν… ξύπνησε τους τοξοβολους.

Η ομάδα της Κρήτης συνέχισε την πίεση της προς τα καρέ του Παπαδόπουλου και στο 27′ με την προβολή του Βεστάκη έγραψαν το 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Μάλιστα η άμυνα των φιλοξενούμενων πιάστηκε στον… ύπνο εκ νεου, αφού Βεστάκης στο 32′ σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 2-0 της ομαδας του.

Έπεσε αισθητά ο ρυθμός στην επανάληψη, καθώς διαθεση των γηπεδούχων ηταν να διατηρήσουν το υπερ τους αποτέλεσμα και οι διάδρομοι που βρήκε ο Ιάλυσος προς την αντίπαλη περιοχή ήταν ελάχιστοι, έτσι δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα και υποχρεώθηκε σε ήττα στην πρεμιέρα.

Διαιτησία: Ζαχαριουδάκης (Παπαδάκης, Μαυρουδής)

Συνθέσεις:

ΙΝΚΑ: Γεωργίου, Γαλανίδης (76’ Γιακουμάκης), Καρβουνιάρης, Παληγεώργος, Σταθινάκης, Γκουτσίδης (84’ Παπαθανασίου), Ζντράβκοβιτς, Ντεντάκης Ταταράκης, Τσικουδάκης (64’ Κυτράκης), Βεστάκης

Ιάλυσος: Παπαδόπουλος, Αρχοντούλης (62’ Γούλας), Κοκκίνης, Λίτσος, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Χατζηφούντας, Σπάρταλης (65’ Τσόφλιος), Γιαννόπουλος, Παυλίδης