Μάρης: “Κάποιος έβαλε τον Γιανναδάκη να εκτελέσει αποστολή”

Καταγγελίες κατά του παρατηρητή διαιτησίας στον αγώνα Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, Γιώργου Γιανναδάκη, έκανε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου, Λάμπρος Μάρης, για το γεγονός ότι παρέπεμψε τον Τάσο Σιδηρόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μάρης τον χαρακτήρισε “άνθρωπο του συστήματος”, τον οποίο “κάποιος τον έβαλε για να εκτελέσει αποστολή”, ενώ αποκάλυψε πως μετά τον αγώνα του είχε πει ότι η διαιτησία του ρέφερι της ΕΠΣ Δωδεκανήσου ήταν άριστη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάμπρος Μάρης στον ΣΠΟΡ FM:

“Ημουν παρών στη Λιβαδειά και είδα τον κύριο, με τον οποίο συνδέομαι οικογενειακά. Ο άνθρωπος δεν παίζεται. Είχα επικοινωνία μαζί του πριν το παιχνίδι. Με πήρε τηλέφωνο να κάτσω μαζί του, αλλά εγώ δεν ήθελα. Με πήρε στο τέλος του ματς και του λέω «Πώς τα είδες» και μου απαντάει «καταπληκτική η διαιτησία». Σήμερα μαθαίνω ότι παραπέμφθηκε. Το 7,9 για τον κ. Γιανναδάκη δεν είναι παραπεμπτέος βαθμός. Εγώ τον πήρα σήμερα και του είπα «Γιώργο έμαθα ότι είναι παραπεμπτέος βαθμός το 7,9, τόσο βάζεις στους διαιτητές όταν έχουν κάνει ένα σοβαρό λάθος». Αυτόν τον κύριο τον αποβάλλανε από την ΕΠΣ Λασιθίου, δεν είναι αρχιδιαιτητής. Ξαφνικά, όμως, κάποιος τον έβαλε για να εκτελέσει αποστολή. Θα μας τρελάνουν οι άνθρωποι, θα μας βάλουν φυλακή, είναι εγκληματίες”.

Για την γνώμη του για τον Γιανναδάκη και ότι υπάρχει το όνομά του στη δικογραφία για το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη: “Στο παιχνίδι της Τρίπολης, θυμάμαι ότι κάτι δεν είχε κάνει καλά. Τότε ήταν πάλι ίδιος ο βαθμός αλλά μου έλεγε τότε ότι τον παρέπεμψε. Και τώρα μου έλεγε άλλα! Τον είχε παραπέμψει για ορισμένα λάθη, ενώ ο Σπάθας είχε κάνει εγκλήματα. Είναι 100 άνθρωπος του συστήματος. Μίλησα με τα παιδιά του που είναι διαμάντια. Τους έλεγε μην ακούτε τον Λάμπρο. Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα πάρε τηλέφωνο τον κουμπάρο σου, τον Μιχάλη Κουκουλάκη να σου πει αν είναι παραπεμπτέος βαθμός. Κοροϊδεύει και το παιδί του εκτός από εμένα”.

Γιατί ο Γιανναδάκης δεν είναι αρχιδιατητής στην ΕΠΣ Λασιθίου: “Γιατί τότε που ήταν οι εκλογές εκεί, επειδή τα παιδιά του κάνουν μαζί μου παρέα, ίσως νόμιζαν ότι τον επηρεάζω. Μακάρι να τον επηρέαζα και να τον επηρέαζα προς το καλό”.

Για το ότι δεν βγήκε στις εκλογές: “Αυτοί θα χάσουνε, όχι εγώ. Πήρανε 5-6 πεντοχίλιαρα, τα φάγανε και αφήσανε τις ομάδες έτσι. Ξέρετε ποιος είναι ο Κρητικάρης και ποιος ασχολήθηκε με τις ΕΠΣ Λασιθίου και των Χανίων. Εδώ πέτυχε το… πείραμα, στην Ανατολική Αττική δεν πέτυχε”.

Για τις ερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ: “Πάνε με τους ίδιους τρόπους να κερδίσουν, με εκβιασμούς. Ας γίνουν όπου θέλουν οι εκλογές. Ακόμη και στο Καραϊσκάκη να γίνουν, πάλι θα τις χάσουν. Σήμερα φάγανε το καίριο χτύπημα. Όλη η Ελλάδα είδε ότι ο διαιτητής αυτός δεν ήταν για παραπομπή. Σήμερα… αυτοκτονήσανε! Πρέπει να τους ξεριζώσουμε, να τελειώνει αυτή η ιστορία”.

Για το αν είναι ένα μήνυμα η παραπομπή του Σιδηρόπουλου: “Σαφώς και είναι μήνυμα και πιστεύω ότι υπάρχει βάθος. Τρώμε τον Σιδηρόπουλου και δείχνουμε ακόμη ότι κυβερνάμε, να φάμε 2-3- καλούς διαιτητές και να επαναφέρουμε τα… μπουμπούκια. Λίγοι είναι που κρατάνε ακόμη. Ένας από αυτούς που κράταγε κατά τη γνώμη μου, ασχέτως αν ήταν καλός ή κακός διαιτητής, ήταν ο Κουκουλάκης. Πριν από αυτόν ήταν ο Κάκος”.

soccerplus.gr